Vulpescu: Ocupaţia de blogger i se potriveşte lui Ciurel

Remus Vulpescu, posibil director în CE Oltenia din septembrie, şi Laurenţiu Ciurel, fostul director general executiv al CE Oltenia. Cei doi îşi dau replici pe Internet, unul pe Facebook, altul pe blog. Vulpescu spune că lui Ciurel i se potriveşte ocupaţia de blogger şi că oricum costă mai puţin, făcând aluzie la pierderile produse CE Oltenia în mandatul lui Ciurel. Surse spun că Remus Vulpescu va fi numit de noul Consiliu de Supraveghere în Directoratul CE Oltenia.

Este a doua oară când cei doi îşi dau replici pe Interne. Ciurel a declarat că a dat examenul de director al CE Oltenia cu Vulpescu, dar acesta a spus despre Ciurel că nu i-a păsat de ceea ce a lăsat în urma sa în societate. Apoi, Ciurel a scris pe blog despre întâlniri cu Vulpescu, spunând, printre altele, că acesta nu poate face faţă conducerii CE Oltenia, după ce anterior spusese că şi-a dat examenul pentru director cu Vulpescu. Remus Vulpescu, cel care probabil va fi în Directoratul CE Oltenia, numit de următorul Consiliu de Supraveghere, a scris pe Facebook că: “De când Laurenţiu Ciurel încearcă să devină blogger am senzaţia, pentru prima dată, că ocupaţia i se potriveşte. Nu vreau să îl întrerup nici măcar pentru a-l corecta. Este bine să fie încurajat: orice altceva ar face, pur și simplu ar costa prea mult”!

„Dacă înveţi pe rupte 10-12 luni poţi ajunge un bun administrator la CEO. Dar până acolo mai e! (...) Dacă vrei binele CEO, vei intra instantaneu in conflict cu stăpânii tăi de azi. Din țară și din afară. Vezi tu, in anii 90, de exemplu eu eram şef de secţie la termo Rovinari. Puneam in funcțiune mori de cărbune, cazane, ventilatoare de gaz, muncind cca 90 de ore pe săptămână. Tu erai redactor de știri la televizor”!, a scris Ciurel pe blog. În viitor însă, este posibil ca Laurenţiu Ciurel să scrie pe blog ştiri despre Remus Vulpescu, directorul de la CEO.

Vizualizări: 2,124

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: