Ziarul Pandurul angajează redactori și reporteri. Căutăm oameni curioși să pună întrebări autorităților și personajelor interesante din societate, să scrie povești simple, dar de impact, oameni dornici să învețe o meserie în care fiecare zi e altfel. Cunoașterea Limbii Române este condiție esențială. 

Nu solicităm experiență anterioară în presă, ci doar dorința de a învăța și de a descoperi locul în care trăim. 

Dacă ești interesat să lucrezi alături de noi trimite un CV la redactia@pandurul.ro.

(închide)

Weber contraatacă: M-a luat prin surprindere

Se agită apele în PSD Gorj, pe tema organizării de alegeri în filiala condusă de Florin Cârciumaru. Deşi senatorul a transmis public că mandatul de preşedinte îi expiră în octombrie 2019, deputatul Mihai Weber, cel care voia să candideze la şefia filialei, în tandem cu Cosmin Popescu, nu e de acord şi spune că Florin Cârciumaru interpretează greşit „votul de încredere” primit în cadrul Conferinţei Extraordinare din anul 2015.

„Recunosc că această interpretare m-a luat şi pe mine prin surprindere, şi nu doar pe mine. Este motivul pentru care, în ultimul timp, atât eu, dar şi anumiţi primari, preşedintele CJ Gorj, preşedintele TSD Gorj, vicepreşedinţi, consilieri judeţeni şi locali, membri de partid şi alte persoane, am făcut anumite declaraţii de presă privitoare la alegerile din organizaţia Gorj, care însă au fost în strictă concordanţă cu declaraţiile făcute în ultimii 2 ani de domnul Cârciumaru.  (…)  În concluzie, la Gorj, mandatul Biroului judeţean şi al Organizaţiei a expirat în 2017, conform Statutului, care este lege pentru toţi membrii de partid, aşa cum bine sublinia şi dl Cârciumaru”, declară Mihai Weber, într-o postare pe Facebook.

Vizualizări: 1,366

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Ultima oră:

Citește și: