Când putem vedea America Express la Antena 1

Un nou reality show numit ”America Express - Drumul Aurului” va începe curând la Antena 1 și se anunță a fi un mare succes deja, la fel ca fostul format Asia Express. Reality show-ul care va fi prezentat de canalul Tv Antena 1 a fost filmat în Mexic, Guatemala și Columbia.

Antena1 a anunțat deja că marea premieră pentru cel mai așteptat show al momentului, „America Express – Drumul Aurului”, va avea loc duminică, 15 ianuarie, de la ora 20.00. La fel ca și până acum, emisiunea va fi difuzată de duminică până miercuri, duminica de la ora 20.00, iar de luni până miercuri de la ora 20.30.

Emisiunea va păstra cam același format dar după cele patru sezoane în care au străbătut Asia în lung și lat, concurenții aleși acum vor schimba continentul și se mută în America. „Drumul Aurului va duce cele nouă  perechi de vedete prin Mexic, Guatemala și Columbia, pe o rută ce cumulează peste 7000 de kilometri. După varianta italiană, Antena 1 este a doua televiziune din lume care pornește pe acest traseu”, a anunțat trustul Tv care a dat și câteva mici detalii despre ceea ce veți putea vedea: „Locurile noi vin și cu provocări noi. Având în vedere traseul ales, a fost nevoie de măsuri de securitate suplimentare pentru că, așa cum vor descoperi și telespectatorii, poveștile despre America Centrală și de Sud nu sunt doar un mit. Misiunile pe care concurenții trebuie să le îndeplinească în acest sezon sunt și ele adaptate culturii locale și zonelor prin care aceștia vor ajunge. Au luptat cu taurii, au trecut prin procesiuni șamanice, au organizat propriul festival, au cărat noroi cu corpul, au cântat cu mariachi, au gustat mâncăruri tradiționale mai puțin apetisante, au participat la lucha libre sau au „savurat” picanteriile mexicane. Acestea sunt doar câteva din experiențele unui sezon plin de aventură, adrenalină, tensiune, dar și situații pline de umor și locuri absolut senzaționale”.

Chef Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam, unul dintre cei mai cunoscuți creatori de conținut din mediul on-line și mama ei, Mihaela sunt vedetele ce pornesc pe Drumul Aurului în competiția pentru mult râvnitul titlu de câștigător al celui mai spectaculos reality show din România.

Galerie foto
Vizualizări: 942

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: