Zăpada aduce primul val de turiști la Rânca

Peisajul de iarnă aduce primul val de turiști la Rânca. Telefoanele cabanierilor au început să sune odată cu iarna. Turiștii fac deja rezervări pentru minivacanța de 1 decembrie.

Primii turiști au ajuns în stațiune încă din aceste zile. Atrași de peisajul de iarnă, au venit să se bucure de zăpadă și de câteva fotografii în tabloul inedit. „Venim de la Craiova. Am venit special când am văzut că ninge. Ne bucurăm de zăpadă aici la munte pentru că în Craiova n-a mai nins de multă vreme”, a spus un tânăr. „Noi am venit special cu cei mici să se joace, să se bucure de zăpadă. Sunt foarte fericiți”, a spus un alt turist.

Cabanierii și-au pregătit unitățile de cazare și fac deja primele rezervări pentru următoarea minivacanță. „Nu suntem învățați cu zăpada să vină la jumătatea lunii noiembrie, ci la  sfârșitul lunii noiembrie, deja au început să sune turiștii pentru rezervări pentru 1 decembrie. Suntem pregătiți, se lucrează și la domeniul schiabil. Vor avea parte de o surpriză pasionații de sporturi de iarnă”, a declarat Constantin Pănescu, administratorul unui hotel din Rânca.

Vizualizări: 1,289

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: