Zbateri și Dezbateri, o întâlnire pentru târgujieni. Invitat: Alexandru Stermin

Târgujienii sunt invitați la o conferință organizată sub egida programului ”Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023” în cadrul conferinței de cunoaștere "Zbateri și Dezbateri". Invitatul este Alexandru Stermin, un om neobișnuit. 

Târgu Jiu, România - Invitatul special al conferinței "Zbateri și Dezbateri" este un om cu o perspectivă neobișnuită asupra lumii - Alexandru Stermin. El este profesor la Universitatea ”Babeș Bolyai” Cluj, biolog, cercetător și  autor.

Întâlnirea la care sunt invitați tinerii și adulții deopotrivă va avea loc pe 23 martie, la ora 19:00, în amfiteatrul Universității "Constantin Brâncuși" Târgu Jiu din Debarcader.

Alexandru Stermin este înzestrat cu o gamă largă de cunoștințe și experiențe, inclusiv studii în biologie, teologie și filosofie, precum și cursuri în psihoterapie pozitivă. Însă, pasiunea lui adevărată este viața în natură și înțelegerea sinelui prin intermediul acesteia.

Întâlnirea cu Alexandru Stermin este un dialog unic despre călătoriile sale, unde a descoperit magia naturii, despre experiențele din jungla amazoniană, taigaua Siberiei sau laguna magică din Rio de Janeiro.

Conferința este organizată sub egida programului Târgu Jiu, Capitala Tineretului din România 2023, de către Federația START și Asociația Excelsior pentru Excelență în Educație, cu sprijinul primăriei Târgu Jiu.

INTRARE LIBERĂ

Galerie foto


Vizualizări: 292

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Civic-media:

Citește și: