Zece mii de târgujieni și-au plătit deja taxele

Ghișeele Direcției Publice de Venturi din municipiul Târgu Jiu au fost luate cu asalt în primele săptămâni ale lunii ianuarie 2021. Oamenii au vrut să își achite dările către stat la început de an, pentru a nu mai avea această grijă până anul viitor. Directorul instituției, Mariana Budulan, spune că s-au încasat peste 2 milioane de lei.

Începutul anului 2021 a fost unul extrem de benefic pentru Direcția Publică de Venituri din Târgu Jiu. Încasările au fost peste așteptări, la fel și numărul celor care s-au prezentat la ghișee, spune Mariana Budulan, directorul instituției.

”Au venit  în aceste două săptămâni de la început de an o parte din contribuabilii noștri pentru a achita impozitele. Sunt aproape 9.500 de de plăți, iar suma strânsă este de peste 2 milioane de lei. Este o sumă mulțumitoare pentru municipiul Târgu Jiu, având în vedere problemele cu care ne confruntăm în această perioadă de pandemie. Este un lucru important pentru toți, mai ales că cei care au venit să plătească au beneficiat de bonificația de 10% pe care o aplicăm până la 31 martie”, a spus Mariana Budulan.

Vizualizări: 412

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: