Un nou termen pentru depozitul ecologic din Târgu Jiu

Problemele de la groapa de gunoi a municipiului Târgu Jiu par fără rezolvare. Depozitul ecologic are un nou termen de remediere a deficiențelor, în caz contrar activitatea ar putea să fie suspendată. Această decizie s-a luat în cadrul unei întâlniri la Prefectura Gorj.

Vicepreședintele Consiliului Județean Gorj, Dorin Tașcău, spune că noul termen stabilit este data de 6 februarie. La întâlnire au participat reprezentanți ai Gărzii de Mediu Gorj, Apelor Române, Primăriei Târgu Jiu și Direcție de Sănătate Publică Gorj.

”Cred că a fost o întâlnire în care s-au spus lucrurilor pe nume. Până pe data de 6 februarie, firma Polaris trebuie să realizeze o serie de condiții impuse de Garda de Mediu de la București.  Au mai avut măsuri de realizat, dar efectul nu s-a văzut. S-au acordat și amenzi repetate și urmează să fie puse în practică măsurile care au fost impuse. Trebuie să ajungem la o soluție bună. Această problemă este o bombă cu ceas pentru Târgu Jiu și județul Gorj. În cazul în care Polaris nu își va realiza sarcinile pe care le are de dus la îndeplinire până la data stabilită, există posibilitatea ca activitatea să fie suspendată. Noi sperăm că nu se va ajunge acolo”, a spus Dorin Tașcău.

Polaris a primit amenzi peste amenzi, dar și măsuri pe care să le ducă la îndeplinire. Chiar dacă pașii au fost respectați, efectul acestora nu s-a observat, iar cetățenii suportă cu greu mirosul emanat de groapa de gunoi.

Vizualizări: 1,555

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: