Zece reguli pentru a avea succes

Doctorul Wayne Dyer, autorul a mai multor bestseller-uri de dezvoltare personală a părăsit, în 2015, această lume, dar a lăsat în urma sa o serie de învățăminte care au schimbat vieți. Iată cele zece reguli pentru o viață de succes, în opinia Dr. Wayne Dyer.

Nu poți da ce nu ai!

Nu poți da iubire dacă nu o ai, spunea Wayne Dyer. Dacă vreau să-ți dau niște portocale nu pot să-ți dau decât dacă am, spunea la conferințele pe care acesta le susținea. Dacă ai teamă, frică, ură, asta vei da mai departe!

Nu te identifica cu ceea ce ai realizat!

Succesul nu suntem noi! Tu nu este așa cum arată CV-ul tau! Nu ești slujba pe care o ai, mașina sau afacerea. Ca să înțelegeți mai bine, spune Wayne Dyer, important este ce ai învățat, nu notele.

Ești cum gândești!

Cum alegem să gândim? Cum gândim asta suntem. Tot ce gândești și la ce te gândești te va ajunge. Nu lăsa gândurile să zburde undeva unde nu vrei să fii!

Fii deschis!

Deschis spre orice și atașat de nimic. Nimeni nu știe suficent. Când ne închidem mintea, închidem ceea ce reprezentăm noi. Deschide-te posibilităților!

Schimbă felul în care vezi lucrurile!

Când schimbi felul în care privești lucrurile, lucrurile se schimbă. Ce creezi este ceea ce vezi!

Nimănui nu-i place să i se spună ce să facă!

Nimănui nu-i place să i se spună ce să facă, unde să meargă, ce să învețe, ce să mînânce, ce muzică să asculte, etc. Oricine va face acest lucru va fi îndepărtat!

Nu se justifică niciun resentiment

Dacă ții resentimentele înăuntrul tău, acele restentimente te vor afecta tot pe tine. Nimeni nu moare de o mușcătură de șarpe, dar veninul este cel care continuă să circule în sistemul tău și te va distruge.

Nu mai căuta scuze

Nu mai căuta scuze pentru a explica lucrurile care nu merg în viața ta. Ce mi s-a întâmplat în trecut mă împiedică să merg înainte, este o frază care trebuie să dispară din vocabularul tău. Mergi înainte!

Mergi pe altă stradă!

Cea de-a noua regulă a fost explicată de Wayne Dyer prin câteva cuvinte scrise de Portia Wood. “Capitolul 1. Merg pe stradă, este o gaură adâncă în care cad. Sunt pierdut/ă. Nu este vina mea. Și este nevoie de mult timp pentru a ieși. Capitolul 2. Merg pe aceeași stradă, este o gaură adâncă, dar mă prefac că nu o văd. Cad în ea din nou. Nu pot să cred, sunt în aceeași situație. Capitolul 3. Merg pe stradă, este o gaură adâncă în ea, o văd acolo și tot cad. Este un obicei, dar ochii îmi sunt deschiși, știu unde sunt, este vina mea și ies din ea imediat. Capitolul 4. Merg pe aceeași stradă, este o gaură adâncă, merg pe lângă ea. Capitolul 5. Merg pe altă stradă”.

Nu muri cât încă este muzică în tine!

În voi toți cântă o muzică, toți aveți o misiune, toți am ajuns aici cu un scop, și suntem legați unii de alții. Și prea multora dintre noi le e teamă să asculte muzica din interiorul lor. Toți se tem de ceva! Orice vis ai, urmează-l!

Vizualizări: 1,796

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: