Zilele Municipiului Târgu Jiu. Vezi cine cântă!

Zilele Municipiului Târgu Jiu se vor desfășura, anul acesta, în perioada 15-21 mai. Mai mulţi artişti cunoscuţi vor cânta pe scenele amenajate în Piaţa Prefecturii şi pe Insuliţă.

Prima zi va debuta cu Balul Liceelor, iar festivitatea se va încheia cu un concert semnat Irina Rimes. Marți va avea loc Parada Liceelor, unde va fi organizat un FlashMob. Trupa The Motans va marca sfârşitul zilei.

Joi se va desfăşura un concert susţinut de Roberta Crintea și invitații ei, alături de Nicolae Botgros și Lăutarii de la Chișinău.

Vineri se va organiza Cupa Municipiului Târgu Jiu la atletism și Festivalul Național de Muzică Ușoară și Folk Coloana Infinitului. Seara, Lăutarii Gorjului împreună cu mai mulți soliști vor susține un concert pe Insulița Jiului.


Sâmbătă va avea loc un concert suţinut de Orchestra Folclorică de Tineret dirijată de Chirițoiu Florin, alături de Marian Medregoniu, Beatrice Băndoiu, Andra Matei, un spectacol de muzica religioasă, un flashmob şi un festival de gimnastică.

Întregul eveniment va fi încheiat duminică, prin concertul Deliei. În deschiderea acesteia vor cânta The Dreamers, originari din Târgu Jiu.

Vizualizări: 2,952

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: