Când vor fi deschise bazinele de la Săcelu

Se apropie sezonul estival și încă nu se știe cu exactitate când vor fi deschise bazinele de tratament de la Săcelu. Autoritățile locale au purtat discuții în acest sens cu cei din conducerea Complexului Energetic Oltenia care au demarat lucrări de întreținere în zona bazinelor și preconizează că după jumătatea lunii iunie vor fi gata.

Autoritățile locale din Săcelu și-ar fi dorit să preia de la CEO administrarea bazinelor dar și a Bazei de Tratament, lucru care nu s-a întâmplat în ciuda demersurilor și a discuțiilor purtate în acest sens, chiar și la Guvern. 

Chiar dacă acest lucru nu a fost posibil, autoritățile din Săcelu vor ca stațiunea să funcționeze. ” Am fost în audiență la Complexul Energetic Oltenia și am primit asigurări că stațiunea se va deschide anul acesta. Din câte am înțeles de cei care de ocupă de Săcelu, s-au alocat 50.000 de lei pentru mici lucrări de întreținere. Se reamenajează puțin, la modul că se vopsesc gardurile, se înlocuiesc podurile dintre bazine. Nu este mare lucru, dar să vedem când vor fi gata. Ei au estimat undeva în jurul datei de 15 iunie”, a precizat Gheorghe Dumitrelea.

Stațiunea nu va fi deschisă însă în totalitate. ”Chiar dacă nu am reușit să preiau bazinele și Baza de Tratament de la CEO eu nu îi voi împiedica în nici un fel să funcționeze. Le-am promis că le voi elibera autorizația de funcționare, deși lucrurile nu sunt așa cum ar trebui. Vreau măcar de bazine să beneficieze oamenii, pentru că Baza de Tratament, hotelul și cantina vor rămâne închise anul acesta”, a mai spus primarul din Săcelu.

Vizualizări: 1,428

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: