Ziua Familiei, la mall. Spectacol cu baloane de săpun uriaşe

Ziua Familiei va fi sărbătorită la Shopping City Târgu Jiu. O mulţime de activităţi dedicate copiilor şi părinţilor vor avea loc duminică, 13 mai, de la ora 17:00. Ateliere de creaţie, campionat de jocuri interactive şi baloane uriaşe de săpun sunt doar câteva dintre surprizele pe care le pregătesc organizatorii pentru micii şi marii clienţi ai centrului comercial.

„Activităţile vor fi organizate în colaborare cu Hocus Pocus, o echipă de actori profesionişti din Sibiu, cunoscuţi pentru spectacolele lor inedite cu poveşti şi magie care stimulează imaginaţia copiilor, le încurajează creativitatea şi îi ajută în interacţiunea cu cei din jurul lor. Participarea este gratuită, aşadar toţi copiii şi părinţii sunt invitaţi să ia parte la evenimentul organizat în mall cu ocazia Zilei Familiei”, au transmis organizatorii.  

În cadrul atelierului de creaţie interactiv, copiii, alături de părinţi, vor învăţa cum să îşi construiască propriul lor tablou, folosind mai multe tipuri de seminţe. Începând cu ora 18:00, copiii sunt invitaţi să participe la campionatul de jocuri interactive. Timp de o oră, cei mici vor lucra în echipă cu părinţii şi vor parcurge o serie de probe menite să le stimuleze concentrarea, rapiditatea, atenţia, curajul, dar şi încrederea în propria persoană. Cei mai descurcăreţi vor primi premii din partea organizatorilor, iar printre surprizele evenimentului se numără şi un spectacol cu baloane uriaşe de săpun. (A.P.)

Vizualizări: 876

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Timp liber:

Citește și: