ZVON: Diazepam în cafeaua adversarilor politici

Zvonuri incredibile circulă în mediul politic din Gorj, cu doar o zi înaintea alegerilor europarlamentare şi a celor parţiale pentru Colegiul 2 Senat. Ca şi vineri, şi astăzi reprezentanţii partidelor politice de opoziţie din secţiile de votare au fost contactaţi pentru a li se spune că nu vor fi plătiţi pentru zilele muncite pentru supravegherea alegerilor. La Săcelu, oamenilor li s-a spus că sunt blocate conturile primăriei, astfel că nu vor fi făcute plăţi, deşi banii se plătesc prin intermediul Prefecturii Gorj, dintr-un cont special alimentat de guvern.

În afară de minciuna că reprezentanţii partidelor nu vor fi plătiţi, a apărut şi un zvon îngrijorător. Astfel, reprezentanţilor unui partid din secţiile de votare, care au participat la o instruire, li s-ar fi spus că pot pune diazepam în cafelele celorlalţi membri ai secţiei, pentru a le adormi vigilenţa.

Secţiile de pe colegiul 2 Senat par să fie cele mai importante la aceste alegeri. Surse politice susţin că PSD a băgat în secţii foarte mulţi profesori şi educatori, care au ca misiune să intre în vorbă cu alegătorii care au copii la şcoală, pentru a le influenţa votul.

Vizualizări: 125

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: