Câteva zile până la deschiderea ştrandurilor şi piscinelor

Cele mai multe ştranduri şi piscine din Târgu Jiu şi din zonele limitrofe sunt pregătite să-şi deschidă porţile la 1 iunie. Asta doar dacă săptămâna viitoare vremea se va menţine frumoasă. Proprietarii anunţă preţuri mai mici decât anul trecut şi surprize mai mari.

Pregătirile pentru deschiderea ştrandurilor şi a piscinelor sunt pe ultima sută de metri. Bazinele au fost deja curăţate şi umplute cu apă, însă administratorii aşteaptă stabilizarea vremii pentru a deschide sezonul estival. La Piscina Dumbrava apa este filtrată zilnic. „S-a făcut curăţenie, piscina este pregătită, a fost umplută, iar apa este filtrată în fiecare zi. Acum totul depinde de vreme pentru că am înţeles că de săptămâna viitoare vor reveni ploile. Dacă săptămâna viitoare vremea se menţine frumoasă, vom deschide piscina week-endul următor. Cel mai probabil, preţul va rămâne acelaşi ca anul trecut, 15 lei/persoană tarif unic”, a declarat Emil Bobei, angajat al Restaurantului Dumbrava.

Şi piscina „Casa Cartianu” de la Turcineşti este pregătită pentru a-şi deschide porţile în data de 1 iunie. „Suntem aproape de finalizarea pregătirilor pentru a deschide piscina începând cu data de 1 iunie. Bazinul a fost curăţat, igienizat, iar în momentul de faţă aranjăm terasa. Pentru public piscina va fi deschisă în week-end, în restul săptămânii fiind la dispoziţia celor cazaţi la pensiune. Preţurile vor rămâne la fel ca anul trecut: 15 lei/adult şi 10 lei/copil”, a declarat Tudor Cartianu, administratorul Casei Cartianu din Turcineşti.

Strategii pentru atragerea clienţilor

Administratorii celor mai căutate piscine din judeţul Gorj, Anna Summer Events din Târgu Jiu şi piscina de la Arcani, vor deschide sezonul estival cu noi strategii pentru atragerea clienţilor. Ba mai mult, la piscina de pe Insuliţă se anunţă tarife mai mici decât anul trecut, când costul biletelor începea de la 25 de lei şi ajungeau la 100 de lei/ bilet VIP. „Din punct de vedere tehnic, suntem pregătiţi să deschidem piscina, mai sunt de făcut doar mici reparaţii. Bazinele sunt pregătite, apa are 22 de grade. Dacă vremea ne va permite vom deschide pe data de 1 iunie, în caz contrar vom mai amâna câteva zile. Anul trecut a fost primul an de funcţionare, iar acum ştim foarte sigur ce avem de făcut. Nu vom majora preţurile. Ba mai mult, intenţionăm să le reducem. Vom avea foarte multe surprize care ţin de organizare şi pe care le vom dezvălui la vremea respectivă”, a spus Călin Lemnaru, administratorul Piscinei Anna Summer Events.

Nici piscina de la Arcani nu va mai fi la fel ca anul trecut. În acest sezon, clienţii piscinei de la Arcani vor beneficia de condiţii mult mai bune de relaxare, având la dispoziţie inclusiv locuri de cazare. „În momentul de faţă, se lucrează la construirea a 15 căsuţe de vacanţă care vor asigura circa 50 de locuri de cazare. De asemenea, vom amenaja şi un loc de campare pentru că anul trecut am avut foarte multe solicitări din partea clienţilor care doreau să stea peste noapte cu corturile sau să rămână cazaţi la noi.  Din cauză că nu am finalizat lucrările, piscina nu va fi deschisă pe 1 iunie, ci mai degrabă pe 6 iunie. Estimăm că locurile de cazare vor putea fi puse la dispoziţia turiştilor începând cu a doua jumătate a lunii iunie, cel mai târziu începând cu 1 iulie”, a declarat administratorul Gabi Ardeleanu.

Ştrandul de la Rovinari, deschis în week-end

Ştrandul administrat de Primăria Rovinari va fi deschis în acest week-end, însă doar pentru plajă. „Ştrandul este pregătit pentru a fi deschis, şezlongurile sunt aranjate, la fel şi panourile solare care încălzesc apa de la duşuri. Vor fi puse în funcţiune filtrele de reciclare. Ştrandul va fi deschis în acest week-end, însă doar pentru plajă şi pentru a se servi băuturi răcoritoare la terasă. Nu se va putea face baie decât începând cu data de 1 iunie pentru că legea nu ne permite să-l deschidem până ce temperatura apei va ajunge la 21 de grade. Acum este foarte frig noaptea şi dimineaţa”, a declarat Laurenţiu Chivu, viceprimarul de la Rovinari. Şi la acest ştrand preţul biletelor de intrare va fi la fel ca anul trecut, mai exact 10 lei/adulţi şi 7 lei/copil.

Vizualizări: 435

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: