A fost lansat Vinul Unirii

Cu ocazia Primului Centenar al României Mari, Jidvei a lansat Vinul Unirii, produs aniversar prin care celebrează momentul unirii Principatelor Române sub conducerea lui Alexandru Ioan Cuza. Pentru Vinul Unirii, Jidvei a ales două sortimente: Feteasca Regală, care a fost identificată pentru prima dată în anii 1920, chiar pe podgoria Târnave - aici fiind patria acestui soi, ce se întinde pe o suprafaţă de peste 800 de hectare şi Roze, un cupaj din soiurile Pinot Noir, Cabernet Sauvignon şi Shyraz. 

Odată cu lansarea produsului aniversar, Jidvei anunţă campania naţională „Moment de Mare Unire', pe care o va desfăşura pe tot parcursul anului 2018. Campania are două componente principale - evenimente şi concursuri - şi este împărţită în mai multe secţiuni - Cuvinte de Mare Unire, Artă de Mare Unire şi Muzică de Mare Unire. 

Jidvei este cel mai mare producător de vin din România, având 2.500 de hectare de vie şi crame dotate cu cele mai performante echipamente, situate la Jidvei, Blaj şi Bălcaciu. (A.A.)

Galerie foto


Vizualizări: 846

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: