A terminat liceul şi a pus bazele unei afaceri în Târgu Jiu

Mălin Vulpe este un tânăr de doar 19 ani din municipiul Târgu Jiu care a deschis de Sf. Maria o afacere de la care are aştepări mari. Un magazin second hand în incinta căruia a amenajat frumos şi un anticariat. Tânărul îşi propune să reinventeze moda second hand, o modă care a fost din totdeauna accesibilă oricărui buzunar. Mălin a ales să rişte la cei 19 ani ai săi în speranţa unui viitor mai bun.

Amelie este cel mai nou magazin second hand din oraş, un magazin care îşi propune să comercializeze brand-uri faimoase în materie de modă la preţuri accesibile oricărui buzunar. Tânărul care a pornit afacerea are doar 19 ani, a absolvit anul acesta Colegiul Economic „Virgil Madgearu” şi are planuri măreţe. „Hainele sunt cumpărate de la un furnizor local. Având în vedere că nu am mai lucrat în acest domeniu, nu-mi permiteam să risc foarte mult, aşa că am apelat la profesionişti. M-au ajutat foarte mult părinţii mei. Am pornit de la zero, ca să zic aşa. Investiţia nu a fost foarte mare, însă efortul fizic a fost exagerat. Au fost câteva zile epuizante de-a dreptul”, a declarat Mălin Vulpe, proprietarul magazinului. Afacerea a fost deschisă chiar de Sf. Maria, după ce tânărul anunţate pe Facebook încă dinainte marele eveniment. „Prima zi a fost foarte frumoasă. Clienţii deja ştiau data deschiderii. Ceea ce este nou în domeniul second-hand este faptul că am amenajat un mic anticariat în interiorul magazinului. Cărţile sunt foarte frumoase, preţurile sunt foarte mici”, a mai spus Mălin Vulpe.

Planuri de extindere

Proaspăt absolvent de liceu, băiatul nu are de gând să facă o facultate. Vrea să fie propriu lui şef într-o lume aflată în continuă mişcare. „Nu fac facultate. Pentru că nu mi-a plăcut, mi se pare inutilă pentru ce vreau eu să fac şi sunt prea pasionat de asta ca să mai pierd timpul cu una. În opinia mea facultatea te pregăteşte pentru angajare, lucru de care mă feresc, vreau să fiu propriul meu şef. Numai aşa pot da tot ce am mai bun din mine”, a declarat Mălin Vulpe, tânărul care visează să-şi extindă afacerea chiar şi în afara oraşului.

Galerie foto


Vizualizări: 7,373

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Gospodar:

Citește și: