ACS Energeticianul, amical pierdut cu satelitul Universității Craiova

ACS Energeticianul a continuat pregătirea pentru noul sezon de Liga 3 jucând sâmbătă un meci amical cu satelitul Universității Craiova. Amicalul disputat pe terenul Extensiv din Craiova s-a încheiat cu scorul de 3-1 pentru juniorii Universităţii.

Cu acest meci amical cu Universitatea Craiova 2, ACS Energeticianul a încheiat stagiul de pregătire pe care echipa de Liga 3 l-a susţinut în localitatea Sântămăria-Orlea din Haţeg. Pentru acest joc, echipa antrenată de fostul secund de la Pandurii, Dragoş Militaru, s-a deplasat la Craiova, meciul fiind programat pe stadionul Extensiv, acolo unde joacă de regulă juniorii Universităţii. 

U Craiova 2 s-a impus cu scorul de 3-1 prin golurile marcate de Robert Petre – min.10, Trancă – min.73  și Bîrzan – min.90,  pentru CSU 2, şi Livan -  min. 78, pentru Energeticianul. Echipa gazdă, antrenată tot de un fost antrenor de la Pandurii, Adrian Iencsi, a deschis scorul încă din primele minute, după ce Robert Petre a finalizat cu dreptul, din interiorul careului de 16 metri. Jocul s-a echilibrat pe parcurs, iar oaspeții au ratat o ocazie foarte mare cu poarta goală, în minutul 30.  

După pauză oltenii din Craiova și-au dublat avantajul, în minutul 73, pe fondul unui joc controlat în totalitate de gazde. Trașcă l-a învins pe Jianu, din poziție de unul la unu, iar din acel moment oaspeții au ieșit la joc. Livan a redus din diferență, cu un gol din mijlocul careului advers, apărarea Craiovei fiind ieșită total din joc.

Chiar dacă în ultimele 5 minute Universitatea 2 a rămas cu un om în minus pe teren, după eliminarea lui Mitran, juniorii Craiovei au reușit să închidă meciul cu un gol chiar la ultima fază. Bârzan a transformat fără probleme penaltiul primit în prelungiri și astfel a tranșat victoria în favoarea echipei sale.

Deși are în componenţă doar juniori, echipa a doua a Universității Craiova a arătat foarte bine în teren în jocul amical cu Energeticianul,  la final Iensci arătându-se mulțumit de jocul prestat de elevii săi: „Am făcut un joc bun, am folosit două echipe diferite în ambele reprize. Avem foarte mult de lucru în ceea ce privește așezarea defensivă și relațiile de joc, pentru că avem mulți jucători tineri, iar eu asta vreau, să formez o echipă competitivă”.

Pentru echipa antrenată de Dragoş Militaru, jocul amical de la Craiova este al doilea susţinut în perioada  stagiului de pregătire din localitatea Sântămăria-Orlea, în primul amical Energticianul impunându-se cu scorul de 3-0 cu CS Hunedoara. Începând de luni Enegreticianul va relua pregătirea noului sezon la Severin, acolo unde a solicitat să joace meciurile de pe teren propriu din noul sezon.

Universitatea Craiova 2—ACS Energeticianul 3-1

CSU Craiova 2, rep.I: Preduț – Olteanu, C. Dobre, Piciu, Vadasis – A. Dobre, Petre, Țegle – Danciu, Nițu, O. Popescu.

CSU Craiova 2, rep.I: Preduț – Enache, Mitran, Ispas, Juncu – Popescu, Bârzan, Toader – Trancă, Pascu, Trașcă. Antrenor: Adrian Iencsi.

ACS Energeticianul: Jianu – Gunie, Dragu, Misăraș,Ionuţ  Maxim – Mihai Maxin, Cioiu, Manole (’50, Livan) – Pașca (’70, Buturcă), Guiti(’85, Kim Du-Ho), Gârbiță. Antrenor: Dragoș Militaru.

Cartonașe galbene: Ispas (’60) / Buțurcă (’80).

Cartonaș roșu: Mitran (’85).

Vizualizări: 453

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: