Află de ce merită să alegi mascote Disney de închiriat și de unde poți face asta 

Când intri în lumea părinților, ai multe de descoperit. Înveți că ziua de naștere a copilului este o clipă a fericirii, dar de cele mai multe ori umbrită de organizarea unei petreceri. Petrecere la care cu greu îi aduni pe toți, dacă cei din familie sau prietenii nu au la rândul lor copiii. Adică când publicul nu este unul țintă. 

Poate că așa se explică interesul tot mai mare pentru mascote Disney de inchiriat. Petrecerile pentru copii au devenit din ce în ce mai pretențioase pentru că există acest concept, al plăcerii și nevoii de a mulțumi pe cei prezenți. Fie ei mari sau mici, speră să aibă parte de timp de calitate la petrecerea la care sunt invitați. 

De unde poți închiria mascote Disney 

Există firme de profil de la care poți închiria de obicei accesorii, echipamente, ținute de petrecere sau chiar și personaje. Alege mascotele Disney de închiriat de la Paradisul Personajelor. În acest sens ai pachete standard sau premium. Pentru minim două ore - durata impusă la închiriere - vei avea în cadrul petrecerii personaje mult iubite de copii. 

Desigur, atracția principala este pentru cei mici. Prezența unor astfel de mascote sau personaje este o manieră de personalizare și adaptare. Adică de a încerca să adaptezi conceptul de party pentru vârsta celor mici implicați. Cât despre sărbătorit și prietenii și invitații săi, astfel de momente sunt de neuitat. Au parte de bucuria imensă de a se întâlni în lumea reală cu cei pe care îi prețuiesc foarte mult. E ca un vis împlinit! 

Merită efortul și costul?

Din punct de vedere al costului și al efortului în sine de a organiza un eveniment în cadrul căruia să ai prezente mascote Disney, să gândim rațional. Merită pentru că bucuria celor mici este peste așteptări. Merită pentru că astfel de momente sunt creatoare de amintiri. Merită pentru că vei avea un album foto de invidiat și peste ani acestea sunt amintiri dragi. De asemenea, merită pentru că efortul este unul minim. Poți închiria simplu și rapid, alegând din oferta din pagina paradisulpersonajelor.ro. 

La o atentă analiză descoperim că în fiecare pachet de acest tip sunt mai multe servicii incluse, printre care: modelaj de baloane, jocuri și concursuri desfășurate, coregrafii, adică un timp interactiv cu publicul.

Copil mic, pretenții mici?

Pentru primii săi ani de viață fiecare an este sărbătorit cu mare fast sau nu? În fond nu contează acest aspect, cât bucuria celor prezenți. Indiferent că vorbim de o petrecere restrânsă sau dimpotrivă, astfel de animatori și de mascote pot fi o atracție imediată. Pot juca rol de hostess și mai apoi, în cadrul petrecerii propriu-zise pot întreține atmosfera. Sunt sarea și piperul. 

Dacă la vârste fragede cei mici sunt ușor familiarizați cu astfel de personaje, cu siguranță vine și vremea când copilul mai mare fiind va cere în mod special un anumit personaj prezent la petrecerea sa. Descoperă ofertele și alege cine să facă magie la petrecerea copilului tău! 

Contact:

Complex Metropolitan Residence, Berceni

0721 939 110

0726 340 390

Vizualizări: 641

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Tendințe:

Citește și: