Andrieş: „Trebuie să câştigăm următoarele două jocuri !”

Liviu Andrieş şi-a fixat un obiectiv cât se poate de clar pentru următoarele două jocuri, cu Dinamo şi U Cluj. Gorjenii au nevoie urgentă de două victorii pentru a ieşi din zona minată a clasamentului.

Energia e momentan pe locul 10 din 12 în Liga Naţională. Cu o victorie şi trei eşecuri, trupa lui Andrieş le depăşeşte doar pe Dinamo şi U Cluj, echipe ce nu au bătut încă pe nimeni.

„Câinii” au fost blânzi până acum

Sub presiune după 3 eşecuri la rând, Energia caută descătuşarea în meciul de mâine cu Dinamo. „Câinii roşii” n-au fost deloc câini cu adversarii în acest start de sezon. Andrieş speră să le administreze dinamoviştilor a cincea înfrângere din tot atâtea etape. „În situaţia în care suntem acum după trei eşecuri orice meci e greu indiferent cu cine jucăm. Sper ca la meciul cu Dinamo să strângem rândurile şi să câştigăm. Dinamo este o echipă care a pierdut jucători buni în ultimul timp, au probleme financiare, dar sunt incomozi. Îi ştiu de mult timp, îţi dau impresia că nu joacă nimic, te adorm, dar la final de joc se apropie şi creează probleme. Sper că băieţii au înţeles şi trebuie să câştigăm la fel ca şi meciul de la Cluj care este foarte dificil”, spune Andrieş care are nevoie de aceste 2 victorii înaintea seriei de foc din finalul turului. La Tg-Jiu vor veni rând pe rând Constanţa, Caraş Severin şi Odorhei, 3 din primele 4 forţe ale campionatului.

„Când pierzi acasă e tragedie, dar depinde şi cu cine pierzi. Obiectivele sunt aceleaşi, nu le putem schimba. Problema noastră e atacul, în apărare am luat puţine goluri.”                                        Liviu Andrieş, antrenor Energia

Vizualizări: 148

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: