Arbitru român, în brigada meciului de deschidere a Campionatului Mondial

Arbitrul român Istvan Kovacs a fost delegat la meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Qatar care va lua startul duminică, 20 noiembrie. Kovacs, în vârstă de 38 de ani, va fi cel de-al patrulea oficial al meciului dintre Qatar și Ecuador, partida de deschidere a Cupei Mondiale de fotbal din Qatar.

Istvan Kovacs a fost delegat de FIFA în brigada care va oficia Qatar – Ecuador, partida de deschidere a Campionatului Mondial, ediția 2022, a anunțat ProSport. Românul va fi arbitru de rezervă la întâlnirea programată duminică, 20 noiembrie, și va face parte dintr-o brigadă condusă de italianul Daniele Orsato, cel care a oficiat finala Ligii Campionilor din 2020, dintre PSG și Bayern Munchen. Alături de cei doi vor mai fi asistenții Ciro Carbone și Alessandro Giallatini, conaționali ai „centralului”, în timp ce, în camera VAR se vor afla Massimiliano Irrati, Paolo Valeri și Tomasz Listkiewicz (Polonia).

Istvan Kovacs a aflat în luna mai că va oficia la Campionatul Mondial din Qatar, iar cu această ocazie, a devenit primul arbitru român prezent la CM după o pauză de 36 de ani. Alături de Kovacs, vor mai fi prezenți în Qatar și asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene.

Pe lista finală publicată de FIFA pentru CM din Qatar se află 36 de arbitri „centrali”, 69 de „asistenți” și 24 de arbitri VAR.

Vizualizări: 544

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: