Au început lucrările la şcolile din Târgu Jiu

Un milion și jumătate de lei a pus la bătaie administrația locală din Târgu Jiu pentru reparațiile și igienizările necesare la unitățile școlare din municipiu.

Potrivit autorităţilor, la unele unități școlare este nevoie de mici igienizări, însă la altele se impun lucrări majore. Sunt şcoli la care trebuie schimbat acoperișul sau pardoseala. Conform lui Raul Chiriac, șef Serviciu Investiții în cadrul primăriei Târgu Jiu, va trebui schimbat acoperișul la grădinița Lumea Copiilor, grădinița de la Bârsești, și este necesară repararea celui de la Colegiul Național "Spiru Haret". Lucrări la schimbarea pardoselii vor avea loc la Grădinița nr.7 şi la Grădinița Mihai Eminescu. La Colegiul Național Tudor Vladmirescu vor fi executate lucrări de termoizolare a căminului.     

Primăria vrea să atragă peste 8 milioane de euro pentru a realiza o serie de investiții majore la unitățile școlare din Târgu Jiu. Este vorba de construirea unor amfiteatre, realizarea unor extinderi la grădinițe dar și la școli. Reprezentanții primăriei vorbesc și de construirea unui complex artistic la Liceul de Muzică. Este vorba de o clădire pe trei nivele, cu sală de spectacole și repetiții.  

Vizualizări: 828

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: