Bărbat din Bumbești Jiu, spulberat de tren. A vrut să moară!

Gest extrem al unui bărbat în vârstă de 37 de ani din Bumbești-Jiu. Gheorghe E. s-a aruncat duminică seara în fața trenului, încheind astfel socotelile cu viața. Bărbatul locuia împreună cu părinţii. Nu era căsătorit și nu avea un loc de muncă stabil. Întâmplarea a avut loc în vecinătatea gării din Bumbești Jiu, la ieșirea spre Petroșani. Trupul acestuia a fost efectiv zdrobit de tren.

Bărbatul lucra „cu ziua”, unde era solicitat. Cel mai mult își petrecea veacul pe la spitalul din oraș, îngrijind pacienții, atunci când avea cereri din partea aparținătorilor. Primarul din Bumbești Jiu a avut numai cuvinte de laudă la adresa defunctului. „Era un copil cuminte. Am auzit și eu de dimineață ce s-a întâmplat. Stătea mai mult pe la spital, mai ajuta oamenii pe acolo, care aveau probleme de sănătate deosebite. Dădea o mână de ajutor. Un copil care își câștiga existența, nu știu de ce s-a întâmplat lucrul acesta. Nu mi-a venit să cred. Este regretabilă situația. Nu cunosc să fi avut vreo problemă. Nu am avut informaţii că ar traversa o perioadă mai dificilă. Mai are un frate mai mare în oraș și doi frați, o soră și un frate, care știu că sunt plecați în străinătate. O să vină și ei la ceremonia înhumării”, a declarat Constantin Bobaru, primarul orașului Bumbești Jiu.   

Ancheta în acest caz a fost preluată de polițiștii de la Transporturi Feroviare Bumbești Jiu, care au întocmit în acest caz un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Vizualizări: 3,375

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Eveniment:

Citește și: