Bogoi ştie cine va câştiga sâmbătă pe terenul din Motru

Pandurii Târgu Jiu încearcă să se salveze de la retrogradare într-o ligă în care două echipe au ieşit din cursă la jumătatea drumului. ASA Târgu Mureş şi Olimpia Satu Mare au intrat în faliment, astfel că doar trei echipe vor mai retrograda din punct de vedere sportiv.

Pandurii va juca primul meci oficial al anului sâmbătă la Motru, cu Metaloglobus Bucureşti. Antrenorul Adrian Bogoi a vorbit despre situaţia echipei la Sport Total FM. „Sâmbătă începem campionatul şi ne dorim foarte mult victoria. Au plecat foarte mulţi jucători, practic nucleul echipei, dar nu la mai bine, pentru că au fost cauze şi cauze. Singurul jucător care a plecat mai sus s-a dus la Dunărea Călăraşi”, a spus Bogoi, precizând că mulţi jucători au mers spre Liga a III-a. „Este posibil să fie câştigaţi pe termen scurt”, a recunoscut Bogoi, la Pandurii fiind problemă cu asigurarea salariilor. „S-a mai dat un salariu, e posibil să se mai dea încă unul, încet-încet echipa începe să îşi revină, sperăm şi din punct de vedere sportiv”, a declarat Adrian Bogoi, în cadrul emisiunii „Trafic Sport”.

Antrenorul gorjenilor speră ca spectatorii care vor fi alături de echipă pe stadionul din Motru să vadă un joc frumos. „Metaloglobus este un adversar bun, o echipa organizată şi cred că va fi un meci încins. Câştig de cauză va avea echipa care se va adapta condiţiilor meteorologice anunţate”, a mai spus Bogoi.

Vizualizări: 1,331

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: