Cârciumaru, atac la consilierii municipali: Nu așa se lucrează!

Şeful PSD Gorj, Florin Cârciumaru, i-a băgat în ședință pe consilierii locali de la PSD, după scandalul din Consiliul Local, când Mihai Gherghe a strigat minute în șir la doi localnici să părăsească sala și nu i-a lăsat să își spună păsul. Liderul social-democrat le-a transmis colegilor să-și revizuiască atitudinea și să aibă alt comportament față de cetățenii care le-au dat votul. Până acum, viceprimarul Aurel Popescu a tras ponoasele.

Aurel Popescu a explicat că, de regulă, poartă discuții cu colegii săi înainte de fiecare ședință pentru a se pune de acord cu privire la proiectele aflate pe ordinea de zi. Atunci nu a mai avut timp de vreo discuție, iar ședința de Consiliu Local s-a transformat într-un adevărat circ. „Mi-am însușit eu critica pentru că nu am purtat discuția cu colegii înainte de ședința de Consiliu Local. Începând cu viitoarele ședințe, voi purta discuții cu ei așa cum am făcut-o întotdeauna, cu excepția celei de acum două săptămâni. Vom pune la punct toate datele. Eu am crezut că nu vor fi probleme și nu am purtat discuții. Nu am știut de episodul care urma să se nască”, a declarat viceprimarul.

„Trebuie să respectăm fiecare cetățean”

De altfel, consilierilor locali le-a luat mai bine de 30 de minute doar să voteze ordinea de zi, în timp ce ședința a durat mai bine de patru ore. În aceeași zi, doi târgujieni care sunt în litigiu cu primăria au cerut să li se facă dreptate, dar au fost scoși din sală de Mihai Gherghe, președintele ședințe.  „Consider că trebuie să fim mai atenți în ceea ce privește atitudinea față de cetățenii din orașul nostru. Este o obligație a noastră, știm unde ne situăm și care sunt obligațiile noastre. Suntem în slujba cetățenilor și trebuie să respectăm fiecare cetățean în parte”, a transmis liderul PSD Gorj, Florin Cârciumaru.

Cârciumaru, atac şi la Romanescu

Pentru că scandalul a ținut prima pagină a ziarelor, iar social-democrații și-au atras numai reproșuri, Cârciumaru i-a urecheat pe consilierii locali. „Nu este bine ce s-a întâmplat în Consiliul Local. Considerăm că de vină sunt toți consilierii, conducerea Primăriei. Eu țin minte cum organizam o ședință de Consiliu, cât dura. Uneori dura zece minute, iar acum se întinde pe câteva ore. Eu îmi impun să discut cu consilierii din PSD. Nu așa se lucrează”, a fost avertismentul lui Cârciumaru.

Vizualizări: 643

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: