Care sunt condițiile lui Florin Stîngă pentru a rămâne la Târgu Jiu

Antrenorul Florin Stîngă a răbufnit după umilința suferită de ACS Viitorul Târgu Jiu în meciul cu Unirea Slobozia. Plecat deja o dată de la echipă și revenit după o săptămână, Stîngă amenință că ar putea pleca din nou dacă nu vor fi dați afară unii jucători.

Florin Stîngă se gândește din nou la plecarea de la echipă după ce și-a dat seama, după jocul pierdut cu Unirea Slobozia, că unii dintre componenții lotului nu mai sunt cu gândul la echipă. Tehnicianul vrea să se despartă de mai mulți dintre aceștia și amenință că, în caz contrar, el va fi cel care pleacă de la ACS Viitorul. Declarațiile războinice ale antrenorului lasă să se înțeleagă că acesta ar fi fost "lucrat" la ultimul meci de unii dintre jucători.

Rezultatul meciului, pierdut cu 0-4, dar mai ales atitudinea unor jucători, l-au determinat pe antrenorul Florin Stîngă să se gândească din nou la despărțirea de echipa pe care o mai părăsise și după eșecul de cu FC Brașov, scor 2-3, din etapa 9-a. Acesta a  revenit la Târgu Jiu după doar o săptămână, spunând atunci că e convins că jucătorii au potențial și că împreună pot redresa echipa. Acum discursul antrenorului s-a schimbat și nu mai e atât de convins de potențialul elevilor săi. „Sunt foarte supărat, dezamăgit, e clar că suferim undeva, e clar că va trebui să fie o schimbare. Undeva trebuie să schimbăm lucrurile, pentru că așa nu se poate continua! Ori plec eu, ori pleacă jucătorii! Nu pot să stau să mă chinui la nesfârșit. Sunt câțiva jucători care sunt de mult timp aici, sunt câțiva jucători nemulțumiți, care își doresc să plece. E clar, ori plec eu, ori mai bine bag copiii care vor să joace fotbal. Așa nu mai merge! Cum am pierdut acum cu 4-0, așa pot să pierd și cu Geantă, Vespe, Vulpe, Buțurcă, nu-i nicio problemă, putem pierde și așa”, a spus Stângă după meciul pierdut la scor de echipa sa lăsând să se înțeleagă că nu mai e același profesionalism la echipă pe care în trecut îl ridica în slăvi: „I-am transmis patronului Nicolae Sarcină că sunt multe lucruri la echipă care nu sunt la locul lor. Ca să faci performanță în fotbal trebuie să ai disciplină și la disciplină noi avem de suferit dar și din punct de vedere al altor lucruri”.

După ce a vorbit mereu de profesionalismul de la echipă acum Stîngă dă înapoi și recunoaște pentru prima dată că lucrurile nu sunt chiar atât de roz la ACS Viitorul Târgu Jiu cum le prezentase anterior.

Vizualizări: 557

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: