Cătălin Ciobanu: „Moda mi-a ridicat standardul la fete”

Cătălin Vicenţiu Ciobanu are 20 de ani, este absolvent al Grupului Şcolar Industrial Materiale de Construcţii şi este unul dintre fotomodelele masculine ale oraşului nostru.

A practicat moda de la 17 ani iar visul lui cel mai mare pentru care se luptă în acest moment este să urmeze o carieră militară.

Cătălin Ciobanu a început să practice moda pentru că i s-a părut o provocare căreia putea să-i facă faţa dar şi pentru că avea prieteni în acest domeniu. „Am început la agenţia Vogue pentru că mai aveam prieteni acolo şi am continuat pentru că mi-a plăcut foarte mult. Am învăţat să merg, să am atitudine, într-un cuvânt mi-am descoperit personalitatea”, a mărturisit Cătălin.

Au urmat apoi casting-uri, prezentări de modă pentru diverse magazine din oraş, lucru care l-a entuziasmat destul de profund şi chiar se gândise să urmeze o carieră în acest domeniu. „Am dat un casting pentru Grand Opening Honda la noi în oraş şi am fost ales să reprezint firma în cadrul oraşului nostru. Au urmat apoi prezentări pentru Roka dar şi în cadrul balurilor bobocilor astfel încât eram foarte prins în această activitate şi chiar mă gândeam să continui în domeniu”, a precizat Cătălin.

Visul i-a fost însă spulberat în momentul în care a fost refuzat la un casting din cauza înălţimii şi de atunci a renunţat oarecum la ideea de a urma o carieră în modă. „Am fost oarecum dezamăgit pentru că îmi pusesem mari speranţe dar nu pot să spun că nu a fost o perioadă frumoasă în viaţa mea”, a mărturisit Cătălin.

A continuat apoi cu un job la o firmă de supraveghere video la care a renunţat ulterior pentru că nu a mai mers şi de atunci se pregăteşte intens pentru a deveni ofiţer. „De la modă am avut multe de învăţat, am descoperit oameni, caractere, am cunoscut şi alte mentalităţi, m-am maturizat şi am devenit mai responsabil”, a declarat tânărul.

„Am fost curtat de mai multe fete”

Ca şi fotomodel, Cătălin trebuie să aibă foarte mare grijă de imaginea lui motiv pentru care merge la sală dar trebui să şi fie tot timpul în trend. „Îmi place şi acum să merg să arunc ochii prin magazine să văd ce accesorii au mai apărut sau haine pentru că am propriul meu stil la care nu o să renunţ”, a precizat Cătălin. Îi place disciplina, ordinea şi responsabilitatea lucruri care o să-i fie de folos în cariera lui de ofiţer. „Toate aceste lucruri mi-au trebuit şi în modă şi tot moda m-a mai ajutat să îmi aleg o parteneră de viaţă, moda mi-a ridicat standardele la fete pentru că eu am cunoscut multe fete frumoase dar care erau doar frumoase”, a mărturisit Cătălin.

În viitor se vede cu carieră strălucită în armată dar şi un familist convins. „Aş vrea totuşi să am şi propria mea afacere cu bijuterii pentru a putea asigura un viitor atât mie cât şi copiilor mei”, a declarat Cătălin Ciobanu. 

Vizualizări: 134

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: