Ce-i cere Ponta lui Dragnea

Reacție puternică a fostului premier Victor Ponta în scandalul care a cuprins zilele acestea Ministerul de Interne, el fiind de părere că ministrul Carmen Dan nu ar trebui să mai stea o clipă în fruntea acestui minister. Pentru a o vedea plecată din funcție, deputatul de Gorj i s-a adresat direct șefului PSD, Liviu Dragnea, cel care a susținut-o încă de acum un an pentru a fi promovată de la Teleorman la București. Ponta spune că situația din momentul de față este atât de rea și încrederea în Poliție a ajuns la un nivel atât de mic încât actualul ministru ar fi trebuit să fie deja înlocuit din funcție cu cineva care să redea încrederea oamenilor în aceste instituții vitale pentru funcționarea statului.

„Liviu - până acum ai făcut totul doar pentru tine și pentru «Cartelul7 tău de la Teleorman - azi fă ceva și pentru binele cetățenilor, al Guvernului și al PSD și spune-i doamnei Dan să își dea demisia (ai tu grijă după aceea să îi dai o funcție bine plătită și fără bătăi de cap la Parlament sau prin ceva Consilii de Administrație)!”, a scris Ponta într-o postare pe contul său de Facebook.

Deputatul de Gorj nu ezită să vorbească despre „obediența” de care a dat dovadă Carmen Dan în anul de mandat la Interne față de șeful său Liviu Dragnea. Ponta întreabă retoric și despre ce prestanță mai poate avea un șef din Poliție atâta timp cât ministrul îi cere demisia fără să se întâmple acest lucru.    

Vizualizări: 515

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: