Cel mai tânăr partid din Gorj se organizează. Modul inedit de funcționare

Partidul Alianța Oltenilor, înființat recent, cu sediul în Târgu Jiu, anunță planurile de construire a organizațiilor de lucru la nivel județean și național, având în vedere diversitatea și complexitatea activităților politice și sociale pe care intenționează să le desfășoare. Această structură organizatorică este menită să eficientizeze activitatea partidului și să faciliteze colaborarea între membrii săi.

Președintele fondator al partidului este Roxana Stoian.

Astfel, conform anunțului făcut de către partid, se vor constitui patru organizații distincte. Este vorba despre Organizația Activiștii, departament responsabil de organizarea internă a partidului, elaborarea de documente interne, menținerea evidențelor și arhivarea acestora. Rolul său este de a asigura buna funcționare și coordonare a activităților interne ale partidului;  Organizația Comunicatorii, care va gestiona comunicarea externă și relațiile publice ale partidului. De asemenea, va avea în responsabilitate gestionarea site-urilor, e-mail-urilor, paginilor sociale și corespondenței partidului.

Organizația Profesioniștii este un departament dedicat elaborării politicii publice, documentelor programatice și inițiativelor legislative ale partidului. De asemenea, va realiza analize și studii în diverse domenii de interes și va organiza instruiri pentru membrii de partid.

Organizația Voluntarii este dedicată acțiunilor civice, sociale și de protecție a mediului. Acest departament va organiza și coordona activitățile de voluntariat ale membrilor partidului. Va fi responsabil pentru implementarea proiectelor și acțiunilor care vizează îmbunătățirea comunității și protejarea mediului înconjurător.

Această structură organizatorică reflectă angajamentul Partidului Alianța Oltenilor față de o abordare eficientă în gestionarea activităților politice și sociale. Sediul central al partidului se află în Târgu Jiu, iar acesta se pregătește să-și extindă prezența și influența la nivel național.

Vizualizări: 1,882

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: