Cine va fi viceprimar la Tismana

Oraşul Tismana ar putea avea spre finele lunii august viceprimar. Numai că postul ar putea reveni tot PSD, dacă cei de la ALDE nu se grăbesc să facă o propunere în şedinţa de Consiliul Local de luna viitoare. Este ultimatumul lansat de primarul Marian Slivilescu de la Tismana dat fiind faptul că acesta conduce singur primăria încă din luna noiembrie a anului trecut.

„Dacă la şedinţa ordinară din luna august nu pun din partea lor proiect de hotărâre, vom pune noi şi va fi viceprimar PSD”, este declaraţia primarului din Tismana, Marian Slivilescu. Edilul spune că ALDE a avut destul timp să propună un viceprimar, având în vedere că Petre Remetea, fostul viceprimar ALDE, şi-a dat demisia încă de anul trecut. „Aştept să aflu şi eu, pentru că nici eu nu cunosc persoana. Din punctul meu de vedere, lucrurile sunt foarte clare: nu pun proiect de hotărâre pentru nominalizarea viceprimarului, punem noi. Le-am dat ultimatum”, a spus Marian Slivilescu.

Reprezentanţii ALDE Gorj spun că au discutat deja cu şeful PSD, Florin Cârciumaru, şi vor face o propunere în luna august. „Am stabilit ca până la 15 august să stabilim cine va fi viceprimar la Tismana, pentru că în şedinţa de la sfârşitul lunii august ALDE să aibă viceprimar la Tismana. Se face o analiză şi până la 15 august vom şti cine este noul viceprimar din partea ALDE Gorj”, a spus Ninel Muja, vicepreşedinte ALDE Gorj. Cei trei consilieri locali ALDE sunt: Petre Narcis Remetea, Constantin Frăţilescu şi Petre Ungureanu.

COLABORARE

Florin Cârciumaru, preşedintele PSD Gorj, a declarat că s-au purtat discuţii în toate localităţile în care colaborarea ALDE-PSD nu funcţionează aşa cum trebuie şi că cel târziu săptămâna viitoare vor fi rezolvate disfuncţionalităţile.

Vizualizări: 1,688

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: