Cojocaru: Bunga a venit supraponderal la Pandurii

Pandurii Târgu Jiu a încheiat sezonul cu o serie de jucători plecaţi ceva mai devreme. Patru dintre fotbaliştii străini nu au mai rezistat şi au dezertat de la echipă, printre aceştia fiind şi belgianul Keinus Bunga, cel care a acuzat faptul că a slăbit la Pandurii.

Jucătorul belgian care jucase în a treia divizie din Luxemburg şi-ar fi dorit condiţii de Liga 1 la Târgu Jiu, dar clubul nu a putut asigura decât minimul pentru jucători, cazare, echipament şi masă. După ce a fugit de la echipă Bunga a acuzat alimentaţia de la echipă dar şi neplata salariilor deşi, la fel ca şi ceilalţi jucători, cunoştea situaţia de la Pandurii atunci când a ajuns la Târgu Jiu.

După ultimul meci, antrenorul Călin Cojocaru a avut ceva de spus la adresa belgianului, explicând că jucătorii au avut mereu masa asigurată.  ”Este clar că nu toate lucrurile s-au desfăşurat într-un mod profesionist, din cauza lipsurilor, dar mâncare şi condiţii de cazare băieţii au avut tot timpul. Că nu era totul pentru un fotbal de performanţă, asta este partea a doua. Dacă spui toate acestea după ce ai plecat, nu ştiu, mi se pare aşa, urât. Eu, conducerea, ne-am străduit să le oferim condiţii în limita bunului simţ. Dacă vrei ceva de la jucători, trebuie să le dai un minimum. Nu știu de ce a slăbit Bunga. Poate de la antrenamentele intense. El oricum venise un pic supraponderal”, a spus antrenorul pandurilor care l-ar dori în continuare la echipă pe Bunga: „Cum am mai spus, Bunga e un jucător de calitate și eu îl vreau în continuare la echipă. Mai are un an contract cu noi. Am văzut ce a declarat, nu ştiu dacă a înţeles bine limba română, dar este frustrant pentru mine, fiindcă nu îmi place genul acesta de oameni. Dar, ca jucător, eu spun că are calitate foarte bună şi poate să arate mult mai mult faţă de ceea ce a arătat până la momentul plecării lui de la echipă”.

Keinus Bunga a plecat de la Pandurii în urmă cu o lună spunând că n-a primit niciun salariu de când a venit la echipă și că a slăbit din cauza alimentației necorespunzătoare. Bunga a jucat pentru Pandurii în 19 partide în Liga 2, în 13 meciuri fiind titular.

Vizualizări: 431

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: