Comisarul Țacu se pensionează

Comisarul șef Ștefan Țacu iese la pensie după aproape trei decenii de activitate. Anunțul a fost făcut chiar de el pe Facebook. Planul său este ca, de acum înainte, să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Până acum, Ștefan Țacu a condus Serviciul Public de Permise și Înmatriculări Gorj.

Ștefan Țacu a intrat în Poliție la 1 februarie 1993.

"Azi, 07 ianuarie 2022, inchei o activitate extraordinara in slujba patriei si a locuitorilor judetului Gorj. Mi-am asumat cu drag aceasta responsabilitate si am facut-o cu multa pasiune. Daca ar fi sa aleg din nou aceasta profesie, as alege-o cu sufletul deoarece am iubit oamenii si am avut un contact direct cu acestia.
Ma simt multumit si implinit datorita conexiunii puternice pe care am experimentat-o in toata aceasta perioada dedicata profesiei de politist in cursul acestor ani, marea majoritate a oamenilor cu care am colaborat au fost de buna credinta iar acest lucru ne-a ajutat pe fiecare in parte, acestia gasind in serviciul nostru intelegere si un sprijin legal. Vreau sa ma bucur in urmatoarea perioada de familia mea intrucat profesia de politist a impus foarte multe reguli si restrictii", a fost mesajul comisarul șef Ștefan Țacu.

 

Vizualizări: 5,550

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: