Consiliul Director al CSM, validat săptămâna viitoare

Clubul Sportiv Municipal Târgu Jiu va fi condus de un Consiliu Director, care va colabora cu directorul Robert Bălăeţ. Primarul Marcel Romanescu a precizat că forul de conducere al CSM  va avea în componență nouă membri, directorul Robert Bălăeț, patru consilieri locali și patru oameni de afaceri ce vor fi propuși de directorul clubului.

Săptămâna viitoare va avea loc o şedinţă de îndată a Consiliului Local care va avea pe ordinea de zi şi proiectul privind constituirea și validarea Consiliului Director al CSM. „CSM-ul funcţionează odată cu angajarea directorului de club. Urmează ca, într-o şedinţă de Consiliu, cred că De Îndată, pe care o să o organizăm săptămâna viitoare, să constituim şi să validăm şi Consiliul Director care va fi format din patru consilieri, patru oameni de afaceri, propuşi de către directorul clubului, şi directorul clubului, va fi un Consiliu format din nouă persoane. Până la validarea bugetului, cele nouă persoane trebuie validate de către Consiliul Local, pentru a se putea  face şi demersurile necesare aprobării bugetului pentru CSM. Deja am antamat o sumă şi am discutat-o cu directorul CSM. După ce se va aproba bugetul, Robert Bălăeţ va putea da drumul la activitate, în primul rând pe această zonă de copii şi juniori”, a precizat primarul Marcel Romanescu.

Cei patru oameni de afaceri care vor face parte din conducerea CSM Târgu Jiu vor avea obligația ca, în următorii doi ani, să asigure câte 25.000 de euro la bugetul clubului: „Până la momentul şedinţei Robert Bălăeţ va găsi şi cei patru oameni de afaceri care vor dori să participe în Consiliul Director. Aceştia vor avea obligaţia ca, pe perioada a doi ani de zile, să asigure suma de 25.000 de euro.  Fiind o entitate nouă discutăm doar de viitor”.

CSM Târgu Jiu va avea pentru început trei secţii sportive, handbal, baschet şi volei, dar se ia în calcul şi înfiinţarea unei secţii de fotbal, după ce Primăria Târgu Jiu va ieşi din asocierea cu clubul Pandurii Lignitul Târgu Jiu.

Vizualizări: 530

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: