Coronavirus: Niciun caz nou în Gorj, creștere semnificativă în țară

238 noi cazuri de îmbolnăvire au fost raportate joi de Grupul de Comunicare Strategică, acestea fiind înregistrate la nivel național în 24 de ore. Numărul este aproape dublu față de cel înregistrat acum trei zile. "Având în vedere numărul de cazuri nou confirmate, care se situează peste media ultimei săptămâni, atragem atenția asupra respectării cu rigurozitate a normelor de conduită sanitară și de prevenire a răspândirii noului coronavirus, cu precădere a celor referitoare la purtarea măștii în spații închise, evitarea contactului, igienizarea frecventă a mâinilor și păstrarea distanței față de alte persoane", au transmis autoritățile.

În Gorj nu a fost niciun caz nou. „În data de 4 iunie 2020 situația epidemiologică, la nivelul județului Gorj, se prezintă astfel: 151 cazuri confirmate cu COVID-19 pe raza județului Gorj, din care 85 persoane vindecate și externate, 54 persoane internate în spitale din județul Gorj, 5 persoane internate în spitale din județele de domiciliu și 7 persoane decedate”, a transmis Direcția de Sănătate Publică Gorj.

Până astăzi, 4 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 19.907 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 13.919 au fost declarate vindecate și externate.

La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți.

Vizualizări: 2,070

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Comunitate:

Citește și: