Florin Călinescu revine din nou la TV la o televiziune de top 

Celebrul actor Florin Călinescu revine pe micul ecran după ce își anunțase din nou retragerea în urmă cu câteva luni. Acesta va fi prezent într-o emisiune foarte populară de la Antena 1, asta după ce prezentatorul de televiziune anunțase în luna mai că renunță la show-urile televizate.


După ce a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, din familia Prima TV, în curând fostul om de televiziune va putea fi văzut la o altă emisiune celebră, însă nu ca moderator, ci în calitate de jurat. Florin Călinescu a făcut parte, pentru o scurtă perioadă, dintr-un proiect de la Prima TV, unde a ales să meargă după plecarea din trustul concurent. La PRO TV, vedeta în vârstă de 66 de ani era unul dintre jurații emisiunii „Românii au talent”. Spre sfârșitul lunii mai a acestui an, el a anunțat pe rețelele sociale că renunță la televiziune.

Anunțul unei noi colaborări la Tv a fost făcut prin intermediul unui promo postat pe pagina de Instagram a emisiunii iUmor. „Fazele care te dau pe spate și te amuză la maxim, se văd, în curând, în sezonul 13, iUmor”, este mesajul transmis pe rețeaua de socializare, iar în imagini poate fi observat și îndrăgitul om de televiziune. Printre jurații surpriză din sezonul 13 iUmor se numără și Iulia Vântur și chef Sorin Bontea.

Emisiunea lui Florin Călinescu de la Prima TV a fost întreruptă chiar înainte de Crăciun, pe final de 2021, pentru vacanța de iarnă. 

Vizualizări: 2,978

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: