Cum se înjură pe facebook un fost șef de poliție și un fost procuror

Schimb dur de replici între fostul şef al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, Viorel Caragea, şi fostul procuror gorjean Teodor Sichitiu. Ambii sunt la pensie şi fac schimb de „amabilităţi” pe paginile de socializare, folosind cuvinte ca: handicapat, beţivan, prost, căcănar şi alte asemenea. 

Postarea iniţială a lui Viorel Caragea este una critică la adresa primarului Marcel Romanescu. Fostul procuror Sichitiu l-a atacat pe Caragea, probabil pe fondul unui conflict mai vechi. „CARAGILE ANALFABETULE AI CITIT NUMELE TAU DE PE CELEBRA LUCRARE DE ...ANALFABETISM LICEENTIAT IN PROSTOLOGIE? DACA NICI MACAR NUMELE NU STII SA-L CITESTI CA DE SCRIS NICI GAND…”, i-a scris Sichitiu la un comentariu. „Betivanule dat afara. Iar mancasi via cu arac cu tot. Probabil ca citisi intre doua pahare”, a replicat Caragea.

Sichitiu nu s-a lăsat şi a continuat cu un nou comentariu: „BAI HANDICAPATULE DACA ESTI ATIT DE PROST STAI DRACU CIOBAN CUM AI FOST TOATA VIATA SI RETINE CA TU DIN PROSTIE NU TE VEI TREZI NICIODATA! CIOBAN AI FOST CIOBAN ESTI SITOT CIOBAN MORI!!!”.

Comentariile au continuat în acelaşi stil, cu foarte multe greşeli de ambele părţi şi la fel de multe injurii, ceea ce ne face să ne întrebăm dacă anumite categorii sociale chiar merită pensiile speciale de peste o sută de milioane de lei pentru care muncim noi toţi să le plătim.

Vizualizări: 5,901

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: