Dată în judecată pentru că l-a părăsit înainte de nuntă

Un tânăr din orașul gorjean Turceni vrea să obțină bani de la fosta logodnică. Bărbatul a făcut acțiune în instanță și cere să îi fie restituiți peste 9.000 de lei, prejudiciul produs ca urmare „a ruperii abuzive a logodnei”.

Cei doi s-au cunoscut în 2017, pe facebook. Au comunicat online mai bine de un an până când s-au văzut efectiv, bărbatul muncind peste hotare. Anul trecut, au decis să se căsătorească, dar, înainte de Crăciun, tânăra a pus punct relației.

Acum, bărbatul spune că a rămas să suporte toate cheltuielile efectuate cu organizarea nunții. Marele eveniment era plănuit pentru toamna acestui an.

În motivarea cererii, bărbatul susține că a plătit, din buzunarul său, în avans, pentru închirierea restaurantului, tocmirea lăutarilor și a fotografului. Acum, pentru neonorarea contractelor, bărbatul ar fi obligat la plata unor penalități.

În plus, tânărul spune că i-ar fi dat fostei logodnice și alte sume de bani. Fata le-ar fi solicitat, sub diverse pretexte, dându-i asigurări că-i va restitui toți banii. „Acest lucru nu s-a întâmplat deoarece pârâta cu rea credință a urmărit doar să se folosească de el și nicidecum să se căsătorească. Ulterior, a aflat că în acest fel s-a mai comportat și cu un alt bărbat căruia îi promisese că se va căsători cu el. Deoarece el lucra în Belgia, a făcut numeroase drumuri în România pentru a se întâlni și a pune la punct toate detaliile nunții, astfel că cea care se face vinovată de întreruperea logodnei este pârâta”, potrivit cererii de la instanță.

Tânăra are o altă versiune. Spune că bărbatul era violent și că devenise obsedat de această căsătorie. A cerut respingerea acțiunii, menționând că toate cheltuielile s-au făcut fără acordul său, întrucât, după toate scandalurile provocate de bărbat, nu mai dorea o relație cu el.

Judecătoria Târgu Jiu a decis ca procesul să se judece în județul Mehedinți, acolo unde tânăra are domiciliul.

Vizualizări: 5,835

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Justiție:

Citește și: