Dezinfecție la sediile de poliție din Gorj. Cine a pus mâna pe contract!

Inspectoratul de Poliție al Județului Gorj va plăti circa 20 de mii de lei unei firme cunoscute din Târgu Jiu pentru a dezinfecta sediile de poliție.

Contractul a fost câștigat de societatea omului de afaceri Nicu Crețu, patronul restaurantului Rebecca. Este vorba de aceeași firmă care le-a asigurat polițiștilor din Gorj, în luna martie, combinezoane de protecție. Nu mai puțin de 8.000 de lei a primit Crețu, prin achiziție directă, pentru a livra aceste echipamente de protecție.

Și tot această firmă a obținut, la sfârșitul lunii februarie, alte două contracte cu Poliția Gorj. Și tot prin achiziție directă! Este vorba de lucrări de reparații la sediile IPJ Gorj și Poliției Municipiului Motru. Factura de plată depășește 15 mii de lei.

Cât privește noul contract, dezinfecția se va efectua la IPJ Gorj, la sediile de poliție din Târgu Jiu, Tg-Cărbunești, Motru, Rovinari, Țicleni, Novaci, Turceni, Bumbești Jiu și Tismana, dar și la toate posturile arondate acestor structuri. O acțiune similară va avea loc și la sediul Arhivelor Naționale.

În plus, firma lui Crețu, respectiv SC Impex Lumy Nico SRL, va asigura și servicii de dezinsecție. Contractul a fost încheiat pe 12 mai. iar valoarea lui depășește 18.000 lei fără TVA.

Vizualizări: 2,302

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: