Ei sunt noii medici ai Spitalului Județean

Doi medici noi la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu! Aceștia au promovat concursurile organizate de unitatea spitalicească și urmează să înceapă activitatea în secțiile Cardiologie și Anestezie, Terapie Intensivă. 

Spitalul Județean a scos la concurs un post pentru Cardiologie și trei pentru ATI, însă și-au manifestat interesul doar doi candidați, câte unul pentru fiecare secție.


Dr. Mihai Alexandru Giongiu, medic specialist Anestezie, Terapie Intensivă (ATI) și dr. Raluca-Florina Semenescu, medic rezident specialitatea cardiologie, au promovat concursurile de ocupare a posturilor vacante din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.
Dr Mihai Giongiu este absolvent al Facultății de Medicină și Farmacie „Victor Babeș” Timișoara și a efectuat rezidențiatul la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Pius Brânzeu” Timișoara în perioada 2019-ianuarie 2024. Dr Raluca Semenescu este absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca și efectuează rezidențiatul la Institutul Inimii „Niculae Stăncioiu” Cluj-Napoca. Pe parcursul anilor de rezidențiat, cei doi medici au participat la congrese, cursuri și workshop-uri relevante pentru domeniile în care vor activa. Cei doi doctori au capacitatea de a gestiona cazuri medicale complexe și își doresc să contribuie la îmbunătățirea serviciilor medicale din cadrul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu”, au transmis reprezentanții Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu

Galerie foto



Vizualizări: 1,874

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sănătate:

Citește și: