Fiica lui Sarcină, pasionată de tenis

Georgiana Claudia Sarcină are 16 ani, este elevă în clasa a XI-a la Colegiul Economic „Virgil Madgearu” şi deşi vrea să ducă mai departe afacerile tatălui său dorind să urmeze o carieră în contabilitate, Georgiana nu renunţă nici la marea sa pasiune, tenisul de câmp. Practică acest sport încă din clasa I şi deşi a avut şi o întrerupere de câţiva ani, aceasta nu a renunţat să joace în continuare deşi nu la nivel de performanţă.

Georgiana Sarcină este printre puţinele adolescente care ştiu deja ce drum să urmeze în viaţă. Chiar dacă este fiica unuia dintre cei mai bogaţi oameni din Gorj, Georgiana are propriile sale aspiraţii şi pasiuni la care nu ar renunţa niciodată. „Pe viitor aş vrea să-mi deschid o firmă motiv pentru care o să urmez o carieră în contabilitate pentru că m-ar ajuta foarte mult şi aş putea să-l ajut şi pe tatăl meu cunoscând această meserie”, a mărturisit Georgiana. Chiar dacă este elevă în clasa a XI a şi mulţi ar crede despre ea că este o tânără foarte ocupată, Georgiana îşi petrece timpul liber ca oricare altă adolescentă fie că iese în oraş fie că merge la cumpărături. „Nu sunt o persoană foarte ocupată, am timp întotdeauna pentru mine şi pentru prietenii mei, cel mai mult îmi place să merg la cumpărături”, a precizat Georgiana.

O nouă oportunitate în tenis

Tenisul de câmp este marea sa pasiune la care a fost nevoită să renunţe pentru că nu mai avea timp pentru şcoală, avea foarte multe antrenamente dar şi pentru că era un sport care nu promitea la noi în oraş. „Erau nişte bani investiţi degeaba pentru că aici nu este un sport la fel de bine promovat ca în străinătate, eu trebuia să-mi cumpăr echipamentul, antrenori nu se prea găseau”, a declarat Georgiana.

A început să joace tenis de câmp încă din clasa I pentru că văzuse la televizor şi pentru că i s-a părut foarte interesant. A jucat până în clasa a VIII-a şi în toată această perioadă a schimbat foarte mulţi antrenori pentru că aceştia plecau de cele mai multe ori în străinătate. „Am avut foarte mulţi antrenori care părăseau Târgu Jiul pentru alte ocazii mai bune, de obicei mă antrenam la stadion sau la liceul nr. 2”, a declarat Georgiana.

Tânăra mărturiseşte că a regretat foarte mult că a trebuit să renunţe la acest sport pentru că îi plăcea foarte mult şi mai ales pentru că deja câştigase câteva concursuri organizate în Târgu Jiu şi avea chiar programate câteva turnee dar care ulterior nu s-au mai ţinut. „Am luat locul 2 la un concurs aici la noi în Târgu Jiu, trebuia să plec şi în nişte turnee dar nu s-au mai ţinut”, mărturiseşte tânăra.

Chiar dacă a primit nenumărate propuneri să reia acest sport, Georgiana nu este încă hotărâtă. „Mi s-a propus să reiau tenisul de câmp dar nu ştiu dacă o să mai fac la nivel de performanţă, poate aşa pentru mine da dar momentan nu sunt hotărâtă”, a mai spus Georgiana.

Vizualizări: 207

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din :

Citește și: