Firea despre Dragnea: Mă aşteptam la mai multă bărbăţie politică

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat, luni seara, că se aştepta la „mai multă bărbăţie, în special bărbăţie politică” din partea lui Liviu Dragnea, respectiv acesta să recunoască faptul că a avut o întâlnire cu primari de sectoare despre reorganizarea administrativă a Capitalei. Firea susţine că Dragnea vrea să dea o ordonanţă de urgenţă prin care să desfiinţeze Capitala, iar cele şase sectoare să devină unităţi administrativ-teritoriale. „Primăria Capitalei ori se desfiinţează în totalitate, ori devine decorativă, iar cele şase sectoare devin unităţi administrativ-teritoriale”, a declarat Firea.

Ea a spus că îi dă „un sfat” lui Liviu Dragnea ca, atunci când se iau decizii foarte importante legate de organizarea administrativă şi de bugetul Capitalei, locuitorii Bucureştiului trebuie să fie chemaţi la referendum pentru a spune dacă sunt de acord.

Gabriela Firea a susţinut că, dacă sectoarele sunt dezvoltate inegal, nu este vina primarilor generali. Primarul general l-a acuzat pe liderul PSD de „abuz de putere”. „A veni acum într-o întâlnire cu câţiva domni de primari de sectoare, a vorbi despre bucureşteni, despre bani, despre buget, consider că e un abuz de putere din partea domnului Dragnea”, a afirmat ea.

Firea a repetat că îi cere liderului PSD „să aibă bărbăţie politică şi să recunoască faptul că a avut această discuţie”. (A.A.)

Vizualizări: 337

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Politică:

Citește și: