Fost golgheter din Liga 1, decedat la doar 40 de ani

Fostul golgheter al Ligii 1, Emil Jula, s-a stins din viaţă sâmbătă la doar 40 de ani, în urma unui infarct. Vestea morții lui Emil Jula i-a șocat pe foștii colegi și antrenori, printre care şi fostul său antrenor Petre Grigoraş.

Fotbalul românesc a fost zguduit de vestea morții lui Emil Jula. Fostul atacant, retras din activitate în urmă cu 2 ani, a suferit un infarct în Germania, sâmbătă dimineață.

Petre Grigoraș. antrenorul lui Emil Jula de la Oțelul Galați, între 2006 și 2008, în cea mai bună perioadă a carierei sale, s-a bucurat de o relație foarte bună cu regretatul fotbalist, astfel că vestea decesului său l-a cutremurat. „Cuvintele sunt de prisos, e o veste care m-a lovit ca un trăsnet. Un băiat extraordinar, am avut o relație foarte bună cu el. La Oțelul a avut o perioadă foarte bună, poate cea mai bună din cariera sa, a fost și golgheter. Nu a avut niciodată astfel de probleme, dar se pare că astea tind să apară după ce te lași de fotbal. Nu știu ce pot să zic. Dumnezeu să-l odihnească!”, a declarat Petre Grigoraș pentru GSP.ro.

În sezonul 2007-2008, Emil Jula a fost al doilea golgheter al campionatului intern, reușind să înscrie de 17 ori pentru Oțelul. La finalul sezonului, performanțele excepționale i-au adus un transfer la Energie Cottbus, în Germania.

Vizualizări: 3,307

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: