Fostă solistă la "Doina Gorjului", în Dominicană pentru a participa la Survivor

Solista de muzică populară Maria Constantin este una dintre componentele echipei Faimoșilor de la Survivor România 2023. Joi au fost anunțați oficial de PROTV numele celor care vor lupta în echipa Faimoșilor în celebrul show tv.

Show-ul Survivor România 2023 se apropie cu pași repezi, iar printre vedetele care vor apărea în emisiunea fenomen de la PRO TV se numără și gorjeanca Maria Constantin, care face parte din echipa Faimoșilor.

"Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară și provine dintr-o familie de muzicanți din Gorj. Maria Constantin a cântat în ansamblul „Doina Gorjului” alături de tatăl ei, Ilie Constantin, și fratele ei, Iliuță. Maria are 35 de ani și este absolventă a „Liceului de Muzică și Arte Plastice Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu, secția Flaut. În ansamblul “Doina Gorjului” l-a cunoscut și pe Ciprian Vasile Tapota, cel care i-a devenit soț în anul 2007 și căruia i-a dăruit un băiețel, pe nume Codrin. După divorțul de Tapota, Maria Constantin s-a măritat cu omul de afaceri Marcel Toader, dar cei doi s-au despărțit la începutul anului 2018. În 2014, artista a participat la concursul Vocea României, unde a ajuns în echipa lui Marius Moga iar atunci s-a ales cu numele de Marilyn Monroe de România,"  a nunțat PROTV în prezentarea artistei.

Telespectatorii postului tv o știu și de la “Ferma vedetelor”, acolo unde a ajuns până în finală, însă a fost eliminată, marele câştigător din 2016 fiind Paul Ipate. 

Galerie foto




Vizualizări: 3,177

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: