Gilortul vrea prima victorie a sezonului cu Pandurii

Gilortul Târgu Cărbuneşti nu are nici o victorie în acest sezon, dar pare decisă să o obţină în meciul cu Pandurii din acest weekend. Antrenorul Mihai Dinu este conştient că ambele echipe abordează meciul la victorie, dar crede că şansele sunt egale.

Antrenorul Mihai Dinu le cere elevilor săi de la Gilortul să se mobilizeze foarte bine pentru a câştiga meciul cu colega de serie din judeţ, Pandurii.

Tehnicianul consideră că ambele echipe pornesc cu şanse egale la acest meci. „Ambele echipe vor juca la victorie. Toate meciurile vor fi foarte grele dar s-a văzut că între echipe nu există diferențe atât de mari. Eu spun că, sâmbătă, ambele echipe pornesc cu șanse egale. Vreau să demonstrez, băieții o să fie foarte motivați, pentru că dacă vine un nou eșec nu o să mai putem fi coerenți. Sperăm să câștigăm și să intrăm pe făgașul normal”, a spus Mihai Dinu precizând că echipa sa îşi va juca şansa.

„O să ne jucăm șansa până la capăt. La momentul acesta, ca parametrii fizici, nu avem cum să fim la nivelul celor de la Pandurii, Deva sau Reșița, dar, pe traseu, în etapa a cincea, a șasea, o să fim și noi la parametrii optimi”, a mai spus tehnicianul.

Echipa din Cărbuneşti este afectată şi de unele probleme medicale și de accidentări, după cum a precizat antrenorul Dinu: „Am avut și foarte mult ghinion. Dragoș Săulescu s-a accidentat, portarul francez Benoit Beaujeon și fundașul central Răzvan Istudor la fel. Dacă nu ai puțin noroc, în fotbal e problemă mare”.

Meciul din etapa a patra a sezonului de Liga 3 dintre  Gilortul și Pandurii este programat sâmbătă, cu începere de la ora 17:00, pe terenul de la Cărbuneşti.

Vizualizări: 567

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: