Golea: Ar fi o gură de oxigen pentru Pandurii

FCSB ar putea disputa la Târgu Jiu meciurile din cupele europene, dacă stadionul va fi gata la timp şi omologat de UEFA. Oficialii de la Pandurii  au primit vestea cu bucurie, spre deosebire de suporterii echipei din Târgu Jiu, pentru că oricine va juca pe terenul de la Târgu Jiu, o parte din banii din încasări vor intra în conturile clubului Pandurii.

Pandurii poate fi principala beneficiară a sosirii echipei FCSB la Târgu Jiu. Conform contractului de comodat pentru Stadionul Municipal, clubul Pandurii deţine încă terenul pe care se vor disputa meciurile, dar are şi alte drepturi referitoare la tribune şi vestiare.

Administratorul special al celor de la Pandurii, Marin Golea, a precizat că se bucură de această veste care este una benefică pentru echipa din Târgu Jiu: „Mă bucur nespus că va veni FCSB să joace pe stadion, cu siguranţă că va fi stadionul plin, şi acesta este un lucru benefic şi pentru Pandurii.

Pentru că urmează lucruri bune, după ce se va parafa această afacere, pentru că putem să îi spunem aşa, şi pentru noi cei de la Pandurii, şi pentru cei de la Primăria Târgu Jiu, numai să se ţină constructorul de termene şi să poată fi recepţionat la timp stadionul”.

Golea a explicat că, conform contractului de comodat semnat cu Primăria Târgu Jiu, clubul Pandurii are de câştigat dacă FCSB joacă pe terenul amenajat de Pandurii: „Având în vedere prevederile contractului de comodat, ar trebui să beneficieze şi Pandurii de pe urma acestei afaceri. Dar urmează să discutăm detaliile pentru că nu am participat la această întâlnire, dar ştiam de intenţia dumnealor, terenul fiind al nostru, al clubului Pandurii. Urmează să discutăm aceste aspecte financiare. Dar pe noi ne-ar ajuta mult dacă s-ar concretiza, pentru că ar fi vorba de un procent din încasările de la meci,  din contravaloarea biletelor. Noi acum încasăm sume modice, între 3000 şi 8000 de lei, dar atunci am avea încasări mai mari şi numai disputând un meci acolo am avea încasări pentru 5-6 etape, pentru deplasări şi cheltuieli curente, pentru plata arbitrajelor, pentru utilităţi, va fi o gură de oxigen pentru noi”.

Pe lângă banii din încasări Pandurii ar beneficia şi de o omologare a stadionului pe care o va obţine FCSB înainte de a o solicita clubul din Târgu Jiu. Oficialii celor de la FCSB au anunţat deja că vor reveni pentru omologarea stadionului cu responsabilii FRF şi cu reprezentanţii UEFA.

Cum Pandurii joacă în Liga a doua ar avea  automat drept de joc pe stadion pe omologarea realizată de FCSB, care joacă într-o ligă superioară.

Vizualizări: 1,374

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Sport:

Citește și: