Horoscop

Valabil pe 14 iunie

Berbec: Se poate să luați o decizie referitoare la copii, să încheie anul școlar și să-i trimiteți la părinți, la bunici, o vreme, în vacanță. O să puteți semna niște acte și să urmați niște cursuri, care să nu dureze mult și să practicați o meserie care să vă aducă un trai decent.

Taur: Vă înțelegeți mai bine cu rudele apropiate, frați, surori, nepoți și poate petreceți o vacanță împreună. E posibil să luați un surplus salarial că aveți niște ore peste program în care ați muncit, e o compensare, și o să repetați figura daca se și plătesc acele ore.

Rac: A sosit timpul să vă îngrijiti și de voi, să vă duceți la sală, la diverse proceduri de recuperare, de relaxare. Poate începeti o viață nouă, că a apărut cineva în viața voastră și vedeți totul cu alți ochi, de parcă acum descoperiți frumusețea vieții.

Leu: Se poate să faceți pace cu cineva care a fost o vreme supărat, că nu v-ați mai înțeles, dar i-a trecut și o să vă reabilitați. O să vă mobilizați să le faceți un serviciu unor prieteni și poate va trebui să faceți niște drumuri, să vă organizați, altfel ca să rezolvați și problemele voastre.

Fecioară: Poate vă faceți cunoscute ideile, pe care le-ați fi pus deja în practică și or să apară și ecourile favorabile. Vin recompensele, după ce ați fi primit observații, recomandări ca să vă îmbunătățiți performanțele și situația tinde să se normalizeze.

Balanță: Se poate să primiti OK-ul pentru un job, să luați un examen sau să primiti o legitimație, că ați intrat într-o ligă anume. Poate vă gândiți la o plecare, fie cu treabă, fie la distracție, în vacanță și o să strângeți bani, alegeți și o companie agreabilă, să fie pachetul complet.

Scorpion: Poate vi se aprobă un credit bancar, iar unii dintre voi se poate să obțineți o amânare a unor rate. Vă pregătiți de o relansare, poate faceți rost și de o finanțare ca să vă puneți în scenă proiectele, și să funcționați la parametri de top.

Săgetător: Poate semnați un act de proprietate, vă și mutați, sau renovați întăi, amenajați interiorul și abia apoi vă și mutați. Vă pregătiți de o relansare, poate faceți rost și de o finanțare ca să vă puneți în scenă proiectele și să funcționați la parametri de top. Se impune să vă spuneți un punct de vedere, să luați o decizie, să puteți merge mai departe cu o relație pentru că e valoroasă persoana.

Capricorn: Se definitivează o situație de serviciu, poate o să aveți și fonduri, finanțare și aparatură performantă. O să fiți dispuși să vă alăturați unui grup ca să aveți mai mult spor la treabă, să câștigați și bani - mai mulți, pentru că e un prilej de nerefuzat.

Vărsător: Poate abia acum s-au găsit niște oameni interesați de produsele pe care le-ați pus mai de mult în vânzare și o să faceți bani. Relația sentimentală promite să fie și mai stabilă și poate până la sfârșitul anului să vă căsătoriți, că aveți nevoie de celălalt ca de aer.

Pești: Poate vă consultați încă o dată cu familia ca să vedeți dacă urmează să vă mutați, să vă luați o casă ori mai amânați un an, doi. Cerul ține cu voi și e bine să vă bucurați de fiecare clipă și să nu ratați o șansă de a vă croi o viață mai bună, așa cum ați visat.

Vizualizări: 1,048

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: