Horoscop

Valabil pe 12 august

Berbec: E posibil să luați mai mulți bani, poate pentru că veți lucra în paralel la ceva care e compatibil cu timpul vostru liber. Poate o să alocați și timp și bani ca să reamenajați interiorul locuinței și o să fie confortabil, o să se poată și învață și lucra de-acasă.

Taur: E un moment bun să reparați, printre altele și lucrurile care nu merg de la sine în relația de cuplu. O să mai eliminați lucrurile de care vă-mpiedicați prin casă, nefuncționale și poate luați altele noi c-ați dat de promoții pe care e bine să nu le ignorați.

Gemeni: Scoateți niște bani din fondul de rulment al familiei să vă puneți casa la punct, să vă simțiți cu toții și mai bine acasă. Vă pregătiți de un asalt în carieră, aveți voi ceva cu care să ieșiți pe piață și să bateți concurența că e un moment în care o să câștigați teren, nu glumă.

Rac: O să vă uniți forțele cu cele ale unor colegi de breaslă, să lansați la apă un proiect, ca să vă faceți cunoscute niște valențe ascunse. Se-anunță bani și poate-i puneți la pușculiță să mai plecați vreo câteva zile pe undeva la odihnă, ori la distracție, dacă nu cumva o să fie o combinație.
 

Leu: Poate semnați un contract, posibil și de colaborare, și o să vă dedicați trup și suflet proiectului respectiv. Poate fi o zi bănoasă și cu vești bune, c-aveți un mesager, pe Mercur, binevoitor din fire și care-aduce confirmări, că lucrurile merg în sensul pe care vi-l doriți.

Fecioară: Va gândiți la o plecare în vacanță , c-ați atins un prag de oboseală și e nevoie de odihnă să va revigorați. Inițiativele vă aparțin de-aici înainte, timp de vreo două luni și o să puneți in practică ce v-ați propus mai demult, c-abia acum s-a găsit finanțare.

Balanță: O să vă mai interesați de sănătate, să vedeți cum stați, ce tratament ar mai fi de luat, dacă zice medicul c-ar fi cazul. Vi se dă ceva nou de făcut, la serviciu, și o să păreți interesați de noile cerințe, că sunteți amatori de acele provocări care să vă pună pe un piedestal

Scorpion: O să vă fie recunoscută munca, vin aprecieri din mai multe direcții și o să vă treziți cu recompense. O să vă puteți asocia cu niște oameni care pot munci în ritmul vostru și o să aveți succes, pentru că și ambițiile sunt mari și vă mai trec și niște șanse prin fața ochilor.


Săgetător: Vă faceți program de socializare, măcar în weekend, vă mai duceți pe ici, pe colo să vedeți cum mai merge țara. Vă dați întâlnire cu niște parteneri de afaceri sau intrați în teleconferință ca să puneți pe roate o afacere, c-aveți energie, resurse interioare și o să dați lovitura în afaceri.

Capricorn: Voi faceți monetarul să știți de ce bani dispuneți ca să plecați câteva zile să luați aer, c-aveți nevoie de odihnă. Poate ați găsit cazare ieftină, ori vă invită cineva, o rudă, un prieten la el acasă, pentru câteva zile, să stați la povești și să ieșiți la plimbare pe câte undeva.

Vărsător: Vin de undeva niște bani în plus și o s-aveți de cheltuială, chiar și de plecat câteva zile la odihnă, la tratament. Sfera parteneriat - e activă și poate semnați un contract c-aveți nevoie de mai mulți bani, c-au crescut cerințele și vă mai găsiți un extrajob.


Pești: O să vă bucurați de revenirea cuiva care a dispărut o vreme din viața voastră și poate o să refaceți relația. Vă puteți asocia cu cineva ca să vă meargă mai bine în afaceri, dar ca să și desfășurați diverse activități care să vă facă plăcere, să vă destindă, de timp liber.

Vizualizări: 980

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: