Horoscop

Valabil pe 7 februarie

Berbec: O să deznodați ițele unei afaceri și o să v-alegeți cu un profit că or să vi se recunoască meritele. Poate v-ați propus să faceți niște cheltuieli și o să dați o raită pe la magazine sau cumpărați totul online ca să evitați alergătura și aglomerația.

Taur: Se poate să amânați o întâlnire c-au intervenit niște urgențe și n-o să vă descurcați cu timpul, cu distanțele. Voi sunteți pe picior de plecare, oți fi rezervat pe undeva o cameră să vă duceți la schi sau să vă recreați într-o stațiune de agrement, c-aveți nevoie de un respire.

Gemeni: Poate o să le întindeți o mână de ajutor unor rude care sunt bolnave sau poate că au multă treabă și nu se descurcă. Se pare că n-o să scăpați fără o cheltuială mai serioasă, c-aveți facturi de plătit, plus alte angarale și o să vreți să plecați și cu ai voștri pe undeva.

Rac: Vă pregătiți de o discuție între patru ochi cu cineva cu care vreți să vă petreceți restul vieții și faceți niste declarații, vă luați angajamente. Poate sunteți invitați prin țară pe undeva sau în străinătate, să vă duceți pentru 2, 3 zile și o să lăsați treburile ca să revedeți rude, sau prieteni.

Leu: Poate ieșiți la o plimbare în doi ca să vă faceți planuri pentru viitorul apropiat, că poate vă luați casa, mașină, vă căsătoriți. Poate o să vă ocupați mai mult de casă, de familie ca să vă simțiți și voi și ai voștri în siguranță, că în timpul săptămânii sunteți ocupați până peste cap.

Fecioară: Poate vin în vizită copiii, nepoții, se-ntâmplă ceva, e o aniversare, o cununie civil, ceva important. E posibil să pregătiți un eveniment de familie și să vă mai cereți o mână de ajutor în dreapta și-n stanga ca să vă fie mai ușor.

Balanță: O să vă caute cineva de care-ați tot fugit pentru că nu erați pregătiți să dați ochii cu această persoană și de data asta o să vă-ntâlniți, totuși. Se poate să vă contacteze un partener de afaceri ca să vă dați acceptul pentru o colaborare și s-ar putea să vreți, deși sunteți prinși cu alte combinații parteneriale.

Scorpion: Voi vă puteți întâlni marea dragoste și să faceți orice sacrificiu e nevoie că să locuiți împreună, să vă întemeiați o familie. Poate le faceți o vizită unor rude din altă localitate c-o fi un motiv special și o să vă bucurați de revedere, poate urmează să locuiți o vreme împreună.

Săgetător: Or să revină cu oferta de lucru niște angajatori și poate o fi o variantă îmbunătățită și-o să fiți de acord. O să aveți ceva de spus într-un cerc de oameni cunoscuți, dar se poate și într-un cadru mai larg și or să apară și ecourile pozitive, că vă veți găsi adepți.

Capricorn: Poate vă mai ocupați și de voi, vă schimbați garderoba, look-ul, vă duceți la un salon de înfrumusețare, la masaj, la fitness. Poate le-ați promis unor prieteni că ieșiți împreună și nu vă mai puteți eschiva, că v-au făcut, deja, program și v-ar prinde și vouă bine să mai ieșiți la socializare.

Vărsător: Poate începeți un parteneriat de afaceri că să nu duceți grija banilor, să aveți în mod constant bani pentru rate și pentru facturi. O să legalizați o situație și o să puteți învața sau lucra, ca să vă atingeți obiectivele pe care vi le-ați propus de anul trecut.

Pești: O să luați niște bani, pot fi și din salariu și să vă duceți la o cafea, cu cineva care e interesat de o relație sentimetală. Se vine cu oferta de lucru și n-o să rămâneți indiferenți pentru că vor fi unele care să vi se potrivească și chiar e momentul să îndrăzniți mai mult.

Vizualizări: 1,547

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Relații:

Citește și: