Loc de joacă cu mini parc de aventură realizat în oraș

Autoritățile ocale din Motru pregătesc o surpriză de proporții pentru micuții din oraș. În scurt timp va fi gata un al doilea loc de joacă realizat la standarde europene, însă acesta va avea și  un mic parc de aventură.

Investiția realizată de autoritățile locale se ridică la aproximativ 200.000 de lei și cel mai probabil va fi gata într-o lună.  Lucrarea a fost scoasă la licitație și a fost emisă autorizația de construire.

”În scurt timp se va realiza cel de-al doilea complex de joacă din Motru care va fi în zona Micro 2. Investiția este de aproximativ 200.000 de lei și aici va fi montată o tiroliană, trambulină îngropată și un cort indian, precum și leagă și alt mobilier specific locurilor de joacă. Am luat decizia să mai construim și acest spațiu pentru copiii din Motru când am văzut bucuria celor mici când am dat în folosință primul loc de joacă european din oraș.”, a declarat Cosmin Morega, primarul din Motru.

Și pentru anul viitor, edilul are în plan ceva nou tot pentru copii.” Pentru anul viitor mă gândesc să identific o locație în oraș pentru amplasarea unui loc de fitness destinat exclusiv copiilor, adaptat cu aparate pentru ei, precum și pentru copiii cu dizabilități ca să poată face și ei mișcare în aer liber și să se bucure și ei alături de ceilalți micuți. Eu am în vizor o zonă și acest proiect se va concretiza în 2023”, a mai spus Cosmin Morega.

Vizualizări: 2,008

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Administrație:

Citește și: