Marcel Romanescu, despre declarațiile purtătorului de cuvânt: Au depășit un pic limitele

Primarul Marcel Romanescu o păstrează pe Anamaria Ianc în echipa sa, chiar dacă aceasta a uimit prin declarațiile pe care le-a făcut la un post local de radio. Purtătorul de cuvânt al primăriei a atacat presa spunând că distorsionează informațiile și că-i pun piedici primarului. Tot ea a declarat că străzile din Târgu Jiu sunt un fel de grădină zoologică, dar și că directorii din primărie îl desconsideră pe noul primar. Romanescu susţine că declarațiile purtătorului de cuvânt „au depășit un pic limita” şi că va lua o decizie în perioada imediat următoare.

Reporter: Cum comentați declarațiile făcute de purtătorul de cuvânt al Primăriei Târgu Jiu, recent, la un post local de radio?

Marcel Romanescu: Au depășit puțin limitele unui om care trebuie să transmită mesajul Primăriei Municipiului Târgu Jiu. Din acest punct de vedere, voi face o analiză pertinentă și voi lua o decizie în consecință. Este clar însă, și i-am transmis acest lucru, că trebuie să păstreze o relație foarte bună cu presa în toată această perioadă în care își desfășoară activitatea, lucru pe care în perioada anterioară l-a și făcut. De data aceasta a fost o exagerare și, așa cum vă spuneam, în urma analizei pe care o voi face, voi vedea exact care sunt măsurile pe care le voi dispune.

Rep.: Este Târgu Jiu o grădină zoologică, așa cum susţine purtătorul de cuvânt?

M.R.: A, nu. Nu se pune... V-am spus, sunt exagerări și le tratez ca atare. Eu cred că mă cunoașteți de mult timp, greșeli am mai făcut și eu în viața mea, în modul în care am tratat anumite subiecte, dar n-am depășit anumite limite.

Rep.: Despre modul în care sunteți tratat de către directori, ce ne puteți spune?

M.R.: Nu, n-am simțit neapărat un tratament ostil din partea directorilor din primărie. Nici nu m-am așteptat să fie o primire cu surle și trâmbițe, dar pe partea cealaltă e o activitate pe care nu doresc să o comentez.

Vizualizări: 739

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Interviu:

Citește și: