O frumoasă şi talentată gorjeancă este Miss România 2017

Elvira Bolovan din Târgu Jiu este Miss România 2017. Tânăra de 17 ani este elevă la Colegiul Naţional de Arte „Dinu Lipatti” Bucureşti, dar a fost până anul trecut la Liceul de Arte „Constantin Brăiloiu” din Târgu Jiu. Este o tânără foarte talentată, care în primăvară câştiga alături de colegii ei trofeul San Remo Junior. Studiază vioara, pianul, îl place muzica uşoară, dar visul ei este să devină solistă de operă.

Elvira Bolovan, Miss România 2017, spune despre ea că este sociabilă şi perfecţionistă. „Sunt o persoană perfecţionistă, întotdeauna găsesc ceva de îmbunătăţit în ceea ce mă priveşte. Sunt apreciată în societate pentru reuşitele, comportamentul şi educaţia mea şi sunt dată ca exemplu. Fiind sociabilă, încerc să îmi fac prieteni cât mai repede. Anturajul pe care mi-l doresc este unul în care să existe oameni serioşi, cultivaţi şi educaţi, cu care să am ceva în comun. Îmi doresc să devin o cântăreaţă cunoscută şi să fiu un model de inspiraţie pentru alţii. Peste 10 ani mă văd absolventă de Conservator, angajată la Operă, împlinită pe plan personal. Lucrul cel mai de preţ pe care l-aş putea avea şi nu aş renunţa sub nicio formă este prietenia”, a spus Elvira Bolovan, citată pe pagina de socializare Miss România.

Ca proiect de viitor, Elvira doreşte să fie admisă la Universitatea Naţională de Muzică, secţia canto clasic şi să ajungă solistă de operă.

Elvira Bolovan cântă la vioară de când era la grădiniţă. Copil fiind, a câştigat titlul de Mini Miss Târgu Jiu. Talentul ei muzical a făcut ca Elvira să vadă deja mai multe ţări ale lumii, unde a participat la o serie de concursuri.

Vizualizări: 8,135

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: