O știre despre moartea cântăreței Celine Dion a șocat fanii artistei

Milioane de oameni au primit prin intermediul rețelei de socializare Facebook o știre falsă despre moartea cântăreței Celine Dion. Această farsă a fost distribuită în două variante: în prima, se pretindea că artista a murit în urma unui accident de avion, în timp ce în a doua variantă se afirma că Celine Dion s-a stins în urma unui accident de mașină, scrie American Live.

Postările false pretind a fi de la surse media importante cum ar fi Fox News sau CNN.

În postarea falsă de la Fox News se putea citi: "Anchetatorii au declarat reporterilor că Celine Dion a pierdut controlul în timp ce conducea mașina unui prieten pe Interstate 80 și a rostogolit vehiculul de mai multe ori, moartea survenind instant. Se crede că vehiculul se deplasa cu aproximativ 95 de mile pe oră într-o zonă de 55 de mile pe oră în momentul accidentului".

În fapt însă, Celine Dion nu este moartă. Zvonurile despre moartea cântăreței Celine Dion au pornit atunci când aceasta a vorbit deschis despre boala sa de care suferă de ceva timp. Între timp, această veste a adăugat combustibil la zvonurile privind moartea ei și a devenit virală pe internet.

Recent, sora artistei, Claudette Dion, a oferit informații despre modul în care Celine Dion face față bolii sale. Claudette a declarat, în timp ce acorda un interviu pentru Le Journal De Montreal, că Celine Dion urmează un tratament și face față cu bine bolii din Denver. Ea a adăugat: "Sunt încrezătoare că viața îi va da înapoi ceea ce i-a luat, deoarece este o femeie extrem de inteligentă, foarte generoasă și talentată, și de asemenea îndrăgostită de viață".

Claudette Dion, a încercat să trimită vibrații pozitive spunând că sora ei va reveni pe scenă în curând. Ea a mai spus că, în loc să plângă pentru soarta surorii sale, Celine, a încercat mereu să o încurajeze în speranța că aceasta se va întoarce pe scenă. Ea crede în puterea iubirii.

Cântăreața canadiană Celine Dion are în prezent 54 de ani și suferă de o afecțiune neurologică rară, cunoscută sub numele de "Sindromul Persoanei Rigide".

Galerie foto


Vizualizări: 10,596

Trimite pe WhatsApp

Alte articole din Vedete:

Citește și: